- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát figyelj, nekem konzolon szinte minden lemezesen van, szóval ha magamból indulok ki, tőlem lemezt kér.
Ehhez a módszerhez amit mondasz meg megint meg kell osztani a másikkal a PSN ID-t, nem? Vagyis ezt írják mindenhol, hogy az ő konzolján be kell jelentkezned a sajátoddal.
-
Az a szomorú, hogy - bár nem ismerem annyira az illetőt - de valószínű jobban megengedhetné magának még nálam is(én diákmunkás pénzből vásárlom ezeket még mindig). De nem, inkább spórol rajta, hogy fussa neki minél jobb hardverre...ja, hát úgy nekem is futná...
Amúgy most kwzatz kollégával értek egyet, mert akik nem fizették ki a Pro felárát(mint én is) vagy még mindig fat PS4-en vannak, azoknak marad a 1080p 30 FPS. És egy GTX 1060 vagy RX 580 még mindig jóval olcsóbb egy Pronál. Eleve azokat a kártyákat 1080p felbontásra szánták. A teraflop szerintem meg PC-n nem sokat mond el a játékbeli teljesítményről, mert nagyon sok minden függ az optimalizációtól és a driverektől is, szóval ilyen téren nem tudom mennyire érdemes összehasonlítani.
Egyébként okos ez a checkerboard renderelési technika, azt kívánnám bár PC-n is akár driver szinten jelen lenne, de tudjuk miért nincs(mert akkor nem fogynának úgy a csúcs kártyák).
-
Az meg a másik...
Én egyébként még azt is megértem, ha valaki azt mondja, hogy most nincs rá pénze, vagy pl. gyerekként még nem dolgozik és amúgy meg nem vennék meg neki - de utólag beszerzi; én is jártam ilyen cipőben.
De azt nem bírom, mikor valaki még pofátlanul ki is jelenti, hogy „Ti (lúzerek) vegyétek csak meg, én meg majd letöltöm és amit nem költöttem játékra, abból meg lesz 2080Tim" Mert múltkor is szóba kerültek a single player játékok és erre pár PC-snél erre futott ki a beszélgetés, amit hát...elég elszomorító.
-
Nem írok nevet, de innen is van olyan fórumtárs, aki a minap megmondta discordon, hogy ncoreon rendeli elő, mert nem adtak pénzt a gépébe, hogy a játékukkal játsszon, ő meg nem fog fizetni érte. De köszöni szépen, hogy mi megvesszük, mert legalább lesz neki mit letorrentezni.
És az emberek még ilyenek után elvárják, hogy semmilyen játékon ne legyen Denuvo...
-
válasz
#25237004 #108 üzenetére
Az nekem is, motion blur, depth of field és film grain az első mindig, amiket kikapcsolok.
Most God of Wart kezdtem el múlt héten, ott ezeket konzolon szerencsére ki lehetett lőni.
Kíváncsiságból aztán játék közben visszahúztam a motion blurt csúszkát maxra, így össze tudtam hasonlítani, ahogy alapméretezetten volt...hát pár másodpercig bírtam, utána visszavettem 0-ra és még így 30 FPS mellett is sokkal jobb volt.
Most megnéztem a Horizon Zero Dawn beállításait a Playstationon, ott ezek közül egyiket sem lehet állítani.
-
válasz
FoxiestFox #86 üzenetére
Véleményem szerint ami a fegyverfejlesztéseket illeti elég sokrétű lehetőségek vannak különféle játékstílusokhoz, harcban a nyers erőn felül lehet taktikázni, csapdákat rakni, az alkatrészek gyűjtése számomra kimondottan élvezetes, csúszás a kötélen nagyon látványos, animációk topon. Aztán az álcázás is ötletes szerintem, ahogy ki van találva. Nekem nagyon bejött, de ez nyilván szubjektív. Különösebb spoilerezés nélkül egyelőre ennyit mondanék.
-
válasz
#25237004 #84 üzenetére
Jó persze, csak azért hoztam ilyen nagy távlatból példákat, mert eszembe jutott Crytek, aki mindent is max. 1500 forintért akar beszerezni, mert ő elvből nem ad többet játékért, és egyébként is van egy csomó játéka még, ami még nincs kijátszva.
Én mióta konzolon játszottam 1-2 brutál jól kinéző játékot, a grafika felértékelődött számomra. Meg amúgy is egy AMD Jaguar APU nehogy látványvilágban már odaverje a PC platformon játszott legfrissebb játékaimat, nyilván nem azért költöttem annyit rá, hogy aztán 10 éves vagy régebbi játékokkal toljam, amik egy mezei laptopon is elfutnak.
-
válasz
#25237004 #79 üzenetére
Na én pont ezt mondom, hogy hiába volt jó játék anno pl. a Battlefield 1942 vagy imádtam a Cod 2-t, most már senki sem játssza szinte. Anno emlékszem volt hogy haverhoz átmentem és először játszottuk, én néztem és ő játszott vagy fordítva, ill. közben izgatottan kommentáltuk egymásnak. Vagy Modern Warfare 4-et nála láttam először, mert nem volt hozzá gépem ami elvigye, na az akkor ütött mint a buszkerék.
Még mondtam is a havernak, hogy milyen jól viszi a gépe a játékot és nekem is kéne ilyen. Annak akkor volt meg a varázsa. Most már nyilván nem ütne úgy.
Úgy érzem ennél is, szerintem ha ez most kijön, ez lesz az egyik csúcs grafikás játék PC-n. Most fogunk róla itt is beszélni a forumon vagy discord barátaimnak is most frissen beszámolok róla, hogy milyen faxa.
De 5-10 év múlva már nem lesz olyan etalon, annyira érdekes, mert már lesznek jobban kinéző játékok meg már itt lesz s Horizon Zero Dawn 2 is.
-
válasz
FoxiestFox #75 üzenetére
Pedig egy nagyon várt játéknál nem utolsó, amikor tudod, hogy te vagy az elsők egyike, aki játszhat egy remek játékkal.
-
Backlog ide vagy oda, vannak mesterművek, amit megjelenés után minél hamarabb érdemes játszani, mert ugye idő után már nem olyan a varázsa, alábbhagy a hype. Nekem is van egy csomó kijátszatlan játékom még, de félrerakom azokat, azok ráérnek. Viszont egy ilyen remekművel azonnal akarok játszani! Meg kell adni a módját neki!
-
válasz
FoxiestFox #52 üzenetére
Na ez az.
Én mindig mondtam és mondom most is, ha nagyon jó egy játék, akkor én nem sajnálom rá a teljes árat. Viszont ha félkész, szar és hiányos, ill. csillivilli megvehető skinekkel van tele, még az 50 százalékos akciós árat is sajnálom rá(á lá Battlefield V
), mert nem szeretem, ha hülyének néznek.
Ugyanúgy egy x+1-edik Assassin'sCreed játékra is sajnálom, mert 1. a PC optimalizációjuk híresen szar 2. mert általában nincs benne annyi ujdonság.
A Horizon Zero Dawn nálam bizonyított PS4-en, ezért mertem előrendelni, de ha annyira rosszul futna(amit nem hiszek, azza rosszabbul mint PS4 Slimen), akkor 2 óra után refundolnám Steamen. Persze aki sosem próbálta még, az ne rendelje feltétlen elő.
-
válasz
FoxiestFox #42 üzenetére
Szerinted 50 Euróért PC-n más kiadóktól mit kapsz?
Ráadásul DLCkkel együtt ennyi, mikor kijött konzolon, csak az alap játék került ennyibe. Ne azt vedd hofy konzolon már ott volt évekig, hanem azt, hogy ez olyan a PC-seknek, mintha most jelenne meg a játék először.
Amúgy meg Red Dead 2 is 60 Eurós áron került fel.
-
Nekem a sztori igencsak bejött, amikor játszottam Playstationon.
Amúgy az arcanimációk illetve a részletek kidolgozottsága az arcon olyan részletességűek, hogy lefosod a bokád!
És ez PS4 Slimen volt! Én őszintén megmondom még nem láttam játékban ennyire kidolgozott animációkat meg aprólékos részleteket az Uncharted 4-et leszámítva.
Horizon Zero Dawn - PS4 vs. PC Graphics Comparison (FULL HD)
Ez egy 2016-ban készült Playstation fanboy trollkodós videója,a kommentek aranyat érnek! -
Már napok óta figyelem a Steam adatlapot, hogy mikor írják ki a dátumot. Ma is néztem délelőtt, erre itt van!
Ultrawide képarány ON, unlocked FPS és FOV állítás!
Ráadásuk a beállítások menü is nagyon sokrétű beállításokat kínál a trailer alapján, ígéretes PC portnak néz ki!
Jó játékra, ráadásul PC-hez méltó menüvel nem sajnálom, megy a preorder!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged