- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz enginev3.0 #529 üzenetére
Ha ágyéktájról indítasz hívást, idővel még az is benne lehet a pakliban.
Elvileg csökkenteni lehet a kockázatot, ha csak akkor veszed a füledhez/fejedhez a telefont, miután a kapcsolat létrejött (a hívott fél felvette, vagy te fogadtad a hívást), addig (amíg kicseng) pedig távolabb tartod magadtól.Igen, a Samsung telefonok nagyon jó értékeket produkáltak, konkrétan a Note8-ra emlékszem, hogy a lista legelején volt a legkisebb értékekkel.
-
Taci
addikt
válasz TheBikerider #305 üzenetére
Nem értem a reagálásod hátterét. Azért küldtem a képet (és a linket), hogy megerősítsem exelsior1 állítását, miszerint ha a Note 9-et kézbe fogja bear_, akkor szinte olyan, mintha a O+7Pro lenne a kezében, szóval valóban "ki tudja próbálni", megnézni, hogy ez a méret kényelmesen használható-e számára.
-
Taci
addikt
válasz exelsior1 #298 üzenetére
Jogos, pár milliméter eltéréssel ugyanazok a méretei.
https://www.phonearena.com/phones/size/OnePlus-7-Pro,Samsung-Galaxy-Note-9/phones/11168,10857
-
Taci
addikt
válasz wintikek #291 üzenetére
Nyugodtan lehet véleményed, és az, hogy ezt milyen formában osztod meg másokkal, az a te döntésed.
Elsődlegesen igazából a segítő szándék vezérelt, hogy ha már a fotók minősége érdekel, hol érdemes körbenézni (bár látom, már nem volt ismeretlen neked) - a többi már csak úgy jött, kiegészítésként.
És én is szeretem a tejet, szóval nincs harag.
-
Taci
addikt
Érdekelt, vajon mennyibe kerülhet egy ilyen hitelesítés/minősítés/tanúsítvány egy gyártónak, de eddig csak egy releváns oldalt találtam, ezt is Angliában:
https://www.cmlex.com/ingress-protection-testing/
Typical test pricing (based on 1 sample testing to 2 numerals):
Testing only – £900 (Csak tesztelés: ~350e Ft)
Testing and UKAS accredited certification and test report – £1150 (Tesztelés, tesztriport és hivatalos tanúsítvány: ~430e Ft)
Duration – 2 weeksNem tudom, miért, de ettől sokkal nagyobb összegre számítottam. Viszont ha valóban csak ennyi (gyártói szemmel a "csak", természetesen), akkor nem értem, hogyan és miért nem volt képes a OnePlus ezt kifizetni. Persze lehet, hogy nagyipari szinte más árak vannak (bár talán pont a szabványosítás miatt még talán olcsóbban is kijönnek, mint egy ilyen külön cégé). De nagyjából 1M Ft-nyi (5 db 7 Pro ára kb.) befektetéssel megszerezhették volna a tanúsítványt, és valószínűleg ezzel vevőket is szereztek volna - nem csak 5 db-ot. Már persze ha meg tudták volna szerezni a tanúsítványt, és nem buknak el a teszteken a telefonok.
-
Taci
addikt
válasz wintikek #263 üzenetére
"Ugat a képekről aztán bevágja magát közbe ahogy ott pofázik a mac előtt. Minek?? Kutya nem kíváncsi a hülye fejére, a képekért ment az ember."
Azért ez a megnyilvánulás eléggé érdekes (és itt még pár jelzőt fel tudnék sorolni)...
Ha valóban csak a készülék által készített fotók minőségére vagy kíváncsi, ne YouTube-videón akard megnézni. Arra ott vannak a weboldalak, ahol eredeti minőségben megnézheted őket, és nem kell senki "hülye fejét" (idézet tőled) nézni közben.
Példának okáért: https://www.dxomark.com/oneplus-7-pro-camera-review/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával