- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Másnak: Nem feltétlenül kell figyelni a gyártók kártyáira meg generációira. Az alap feltétel adott. DX12 kell hozzá. Én úgy tudom leképzelni ezt hogy bekapcsoláskor lefut egy benchmark ami szépen leméri a kártyák képességeit és ahhoz mérten állítja be a terhelést a kártyák között. A fejlesztés is dinamikusabb és a felhasználók is jobb eredményt kapnak."
Csak éppen ezt a benchmarkot is a játékot fejlesztőknek kell lekezelnie, ahogy azt is, hogy egyes konstellációk esetén hogy dolgozzon a multiadapter. A potenciális variációk száma pedig csak növekedni fog a jövőben megjelenő új architektúrákkal. Tudod, low level API van.
fontos, a fejlesztő által meghatározandó feladat a memóriakezelés is, pláne, ha két különböző méretű memóriával bíró VGA kerül a rendszerbe.
"Én special örülnék neki. Ma egy normális alaplap az már alapból több pce express csatolóval jön szóval a lap adott. Vagy ha nem is az elcseszett árazás miatt pár ezer forint többletért már lehet olyat kapni."
Csak épp megfelelő sávszél nincs mögéjük téve. És ilyen multiGPU rendszerben pont az a szopás, ha sok irányba zajlik a kommunikáció, s azok az irányok egymással konkurálni kezdenek- ami egy játéknál bizony könnyen beesik.
Arról, hogy az iGPU belevertyogjon a szituba, pedig még nem is beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest