- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
A 12-es listát ismerem, sajnos elég karcsú.
A 400-as érdekelt volna, hogy mik a buktatók, ami miatt nem felel meg egy monitor a "Gsync" kritériumoknak.Pár órája van egy Freesync-es Acer monitorom (Nitro - VG270UP), amivel eddig (kopp-kopp) működik a gsync. Kíváncsi lettem volna, hogy ez miért nem felelt meg.
Ma viszont olvastam a monitoros topikban, hogy jön egy jó pár új Acer monitor, amik a frissített változataik a mostani Nitro szériának (is), de a gyártó oldalán egyelőre csak a freesync van megjelölve ezeknél is. Azt hittem, ha már "vérfrissítés" lesz, akkor evidens, hogy képes lesz az adaptive sync-re is (pontosabban csak a VG271UP-t néztem)... Persze ez még változhat, mert az Acer honlapja az nem nagy eresztés a tájékoztatás terén... -
saby97
tag
Számomra az az érdekes, hogy a DP-t úgy kezelik, mintha valami extra lenne (pl olcsóbb monitor kategóriákban vadászni kell a DP csatlakozósakat), pedig pont a HDMI a licencdíjas.
Az sem egyértelmű, hogy miért kellett az AMD-nek a HDMI-s FreeSync-re adnia a fejét. Mintha olcsóbb lenne..
Ha jön a HDMI 2.1 azzal senki nem nyer, mert a HDMI 1.4-en keresztül FreeSync-et használókat nem érinti, aki pedig céltudatosan Adaptive Sync-re vesz monitort, az olyat fog venni, amin van DP és nem lesz vele gondja. A jövőben már én sem vennék DP nélküli monitort, ezzel is úgy voltam, hogy az a Freesync úgyis csak AMD oldalon él, náluk pedig jó a HDMI.
Egyébként a monitor részéről (is) tökmindegy, hogy min jön a jel, csak úgy kell kapnia, hogy a feldolgozó ismerje, vagy rosszul gondolom?
Ha mégis így van, akkor csak az adást kellene megvalósítani. Ez mondjuk akkor kivitelezhető, ha az AMD megvalósítása nyílt.
....ha levédték az Adaptive Sync over HDMI-t, akkor nagyon okosak voltak.
-
Ribi
nagyúr
Ezt akkor is kissé átcseszésnek érzem.
Ugyan úgy hívjuk a hardware-el szerelt monitorba implementált cuccot meg a szimpla software-est is. Hááát...
Akkor miért nem hívták adaptive sync supportnak, mint most?
A notiban lévő miben különbözik a most bevezetett dologtól?
Mert ennyi erővel a mostani "támogatott monitorokat" pont annyira nevezhetik gsyncnek mint a notikat. Ja persze most már átnevezik a ténylegest. De eddig miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest