- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
saby97
tag
Érdekes ez a DP 1.2a kikötés...A Radeon R7 260X 2GB hivatalosan is FreeSync képes, pedig a talált infóim alapján DP 1.2 (nem 1.2a) van rajta. Márpedig működni működik. Fura egy szabvány...
-
-
saby97
tag
válasz
HELLAFLUSH #162 üzenetére
Sebaj... Érzem a levegőben, hogy mókolható lesz ez...
A Custom Resolution Utility-ben, amiről páran tettek fel screenshotot, láttam, hogy 9 biten viszi át a FreeSync frekvenciát. Szóval már csak manipulálni kell valahogy.
Persze nem lesz ez ilyen egyszerű, meg AMD kártyával nem megy a gányolás, hisz adott már a FreeSnyc, de ha valaki jut valamire, azt itt megoszthatná.
-
saby97
tag
válasz
HELLAFLUSH #160 üzenetére
HDMI-DP kábeled nincs esetleg?
Páran kíváncsiak lennénk az eredményre, még ha nagyon pici is rá az esély... -
saby97
tag
Számomra az az érdekes, hogy a DP-t úgy kezelik, mintha valami extra lenne (pl olcsóbb monitor kategóriákban vadászni kell a DP csatlakozósakat), pedig pont a HDMI a licencdíjas.
Az sem egyértelmű, hogy miért kellett az AMD-nek a HDMI-s FreeSync-re adnia a fejét. Mintha olcsóbb lenne..
Ha jön a HDMI 2.1 azzal senki nem nyer, mert a HDMI 1.4-en keresztül FreeSync-et használókat nem érinti, aki pedig céltudatosan Adaptive Sync-re vesz monitort, az olyat fog venni, amin van DP és nem lesz vele gondja. A jövőben már én sem vennék DP nélküli monitort, ezzel is úgy voltam, hogy az a Freesync úgyis csak AMD oldalon él, náluk pedig jó a HDMI.
Egyébként a monitor részéről (is) tökmindegy, hogy min jön a jel, csak úgy kell kapnia, hogy a feldolgozó ismerje, vagy rosszul gondolom?
Ha mégis így van, akkor csak az adást kellene megvalósítani. Ez mondjuk akkor kivitelezhető, ha az AMD megvalósítása nyílt.
....ha levédték az Adaptive Sync over HDMI-t, akkor nagyon okosak voltak.
-
saby97
tag
Tehát a HDMI-s FreeSync sosem lesz támogatott, ez sajnálatos az LG 29WK500-P monitorom miatt.
Viszont az AMD megvalósította HDMI-n keresztül. Az NV ennyire csak a szabvánnyal törődik...?
Magát a szabványt sem igazán értem, miért korlátozódik DP-re, talán jogi dolgok állnak a háttérben.Azért, ha az NV úgy dönt, nyugodtam figyelembe vehetné a HDMI-s FreeSync monitorral rendelkezőket is.
Szerk.: új akart lenni, nem válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest