- Mobil flották
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
A 12-es listát ismerem, sajnos elég karcsú.
A 400-as érdekelt volna, hogy mik a buktatók, ami miatt nem felel meg egy monitor a "Gsync" kritériumoknak.Pár órája van egy Freesync-es Acer monitorom (Nitro - VG270UP), amivel eddig (kopp-kopp) működik a gsync. Kíváncsi lettem volna, hogy ez miért nem felelt meg.
Ma viszont olvastam a monitoros topikban, hogy jön egy jó pár új Acer monitor, amik a frissített változataik a mostani Nitro szériának (is), de a gyártó oldalán egyelőre csak a freesync van megjelölve ezeknél is. Azt hittem, ha már "vérfrissítés" lesz, akkor evidens, hogy képes lesz az adaptive sync-re is (pontosabban csak a VG271UP-t néztem)... Persze ez még változhat, mert az Acer honlapja az nem nagy eresztés a tájékoztatás terén...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest