- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #298 üzenetére
"Amíg egy Android user témázgatja a rendszerét és a launcherét cserélgeti, addig az iOS user videót vág, zenét szerez, alkot a készülékével és ezért szereti azt."
Most elképzelem, hogy a plázákban azok a 2 napot sorban álló delikvensek mind elkezdenek zenét szerezni és videót vágni ahogy megkapják a készüléket.
Jót nevettem."Az Android egy kiváló rendszer annak aki Tamagochit akar smartphone helyett, az iOS meg annak kell, aki nem a rendszerrel kíván napokat elbíbelődni, hanem jó minőségű alkalmazásokat szeretne használni és akár el is felejtheti, hogy van egy OS a készülékén, mert az csak teszi a dolgát és nem tolakszik az előtérbe."
Akkor a korlátok jók, értem.Jacis válasza helytálló:
Ha az iOS felhasználó megtehetné ugyanúgy meg is tenné. Az ember ilyen nem lehet vele mit tenni szereti ha egyedi dolgokkal van körülvéve...Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Parallaxis
addikt
válasz sirály12 #303 üzenetére
Akkor a korlátok jók, értem.
Hát engem például korlátoz az Android, mert sok alkalmazás nem létezik rá, ami iOS-re igen.
Soknál meg ugyan megvan mindkét platformra, de mégis az iOS-es a funkció gazdagabb és jobban használható (az, hogy az iOS-es appok konkrétan jóval szebbek, az is megérne egy misét).Egyébként az iOS8 után mégis milyen korlátaid lesznek?
Én ha most iPhone-t vennék, akkor a kis kijelző és a Swipe billentyűzet hiánya zavarna, mindkettő megoldódik őszre.De hogy a topic névadó iOS8-ról is essen szó:
Az igencsak béta iOS8-nak a szobában sétálva felolvastam egy oldalnyi irodalmi szöveget és egyetlen egy szót rontott el. Androidon megpróbáltam ugyanezt a Google és a Swype értelmezőjével is, mindkét esetben értékelhetetlen volt a végeredmény.--
Én mára már eljutottam oda, hogy egy készülék használhatóságát a rajta futó rendszer stabilitásán és a rá elérhető alkalmazások minőségén mérem le. A többi csak cukormáz.
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #305 üzenetére
"Hát engem például korlátoz az Android, mert sok alkalmazás nem létezik rá, ami iOS-re igen."
Szezont a fazonnal esete! Ekkor nem az android korlátoz, hanem azt a szoftvert gyártó cég, aki nem írja meg droidra azt a progit."Soknál meg ugyan megvan mindkét platformra, de mégis az iOS-es a funkció gazdagabb és jobban használható (az, hogy az iOS-es appok konkrétan jóval szebbek, az is megérne egy misét)."
Ugyancsak a szoftvert gyártók bűne!"Androidon megpróbáltam ugyanezt a Google és a Swype értelmezőjével is, mindkét esetben értékelhetetlen volt a végeredmény."
Ebben nem tudok véleményt mondani, mert nem használok ilyeneket a telefonomban."Én mára már eljutottam oda, hogy egy készülék használhatóságát a rajta futó rendszer stabilitásán és a rá elérhető alkalmazások minőségén mérem le. A többi csak cukormáz."
A stabilitással nincs már gond egy normális hardvert kínáló droid 4.2 vagy a feletti eszköz esetében sem! Nekem 4.4 van, 6 hónapja van meg a készülék, 3-4 alkalommal volt újraindítva! Programozok is rá, szóval van használva.
Az alkalmazásokhoz pedig csak annyit, hogy eddig még mindent megtaláltam amire szükségem lehetett.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Totheground
addikt
válasz sirály12 #306 üzenetére
Annélkül, hogy különösebben bele akarnék folyni a vitába, a végeredmény sempontjából nem tök mindegy, hogy kinek a "hibájából" nem elérhető valami az egyik/másik rendszeren?
A témához: az Apple sok előnye akkor jön ki, ha az egész ecosystem-et használod, és a rendszerek következő iterációja ezt olyan szintre emeli, ami (egyelőre) sehol máshol nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #307 üzenetére
Így van nekem Mac gépem van, és szifonom egyértelmű az előny.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Parallaxis
addikt
válasz sirály12 #306 üzenetére
Ekkor nem az android korlátoz, hanem azt a szoftvert gyártó cég, aki nem írja meg droidra azt a progit.
- A platform korlátoz, mert arra nem készítik el az adott szoftvert
- A platform korlátoz, mert nem támogat jó pár funkciót, ami miatt nem készítenek el rá adott szoftvereketUgyancsak a szoftvert gyártók bűne!
Nem igazán, mivel az Android önmagában ronda. Nagyon látszik, hogy a Google-nél inkább mérnökök dolgoznak, nem designerek.
De ez persze tényleg szubjektív.A stabilitással nincs már gond egy normális hardvert kínáló droid 4.2 vagy a feletti eszköz esetében sem!
Mivel 4.4.2-es droidot használok egy eléggé top készüléken (Note 3), így van tapasztalatom az Android megbízhatóságáról.
2-3 nap újraindítás nélkül és szépen lassul, 1-1,5 hét és jönnek a magyarázhatatlan FC-k és programhibák.
Restart és minden szép és jó ismét 1-2 hétig.
Az iPadem soha nem indítom újra, csak ha a szoftvert frissítem rajta, mégse lassul, mégse fagyogat. -
catroot
veterán
válasz Parallaxis #309 üzenetére
A Note-on ugye nem stock droid van?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Cyberpunk
félisten
Az garanciavesztéssel jár tudtommal nincs mód megkerülni a Knox-ot. Egy ilyen értékű készüléknél elgondolkodnék én azon, hogy megéri e, vagy sem. Amúgy felejtsük el ezt a főzött és ezért instabil szöveget, egy főzött is lehet jó, sőt nagyon is stabil. Csak stabil verziót kell felrakni, nem bétákat.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Jelenleg jó valamire a Health?
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #309 üzenetére
"- A platform korlátoz, mert arra nem készítik el az adott szoftvert
- A platform korlátoz, mert nem támogat jó pár funkciót, ami miatt nem készítenek el rá adott szoftvereket"Mondanál nekem pár ilyen funkciót? Mert én inkább az ios-t tudtam eddig ami nem támogat/tilt bizonyos dolgokat. De lehet tévedek.
"Nem igazán, mivel az Android önmagában ronda. Nagyon látszik, hogy a Google-nél inkább mérnökök dolgoznak, nem designerek.
De ez persze tényleg szubjektív."Mint mondod szubjektív. Én örülök, hogy mérnökök terveznek egy oprendszert, és nem designerek. Jobban bízom ilyen szempontbül egy mérkök tudásában. Mert ha már egy designer ír oprendszert, ott valami baj van!
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Parallaxis
addikt
válasz sirály12 #313 üzenetére
Mondanál nekem pár ilyen funkciót?
Pl. natív Midi támogatás, vonali hang ki és bemenet hiányában egyetlen profi zenei alkalmazás sincs Androidra.
Én örülök, hogy mérnökök terveznek egy oprendszert, és nem designerek. Jobban bízom ilyen szempontbül egy mérkök tudásában. Mert ha már egy designer ír oprendszert, ott valami baj van!
Hát ott nagyobb baj van, ha egy mérnök tervezi UI-t, mert lehet bármilyen profi a kód, ha használhatatlan és/vagy ronda a felület.
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #316 üzenetére
"Hát ott nagyobb baj van, ha egy mérnök tervezi UI-t, mert lehet bármilyen profi a kód, ha használhatatlan és/vagy ronda a felület."
Mint írtad, az hogy ronda, szubjektív, így ezt hagy dönte el mindenki!
Az meg hogy használhatatlan lenne, elég viccesen hangzik úgy, hogy a világon a legtöbb mobilon ez a rendszer fut. Ha használhatatlan lenne, nem használnák az emberek."Pl. natív Midi támogatás, vonali hang ki és bemenet hiányában egyetlen profi zenei alkalmazás sincs Androidra."
Ezt aláírom, de mennyien is használják ezt ki? Például én még soha nem éreztem a hiányát.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
törölt tag
Az eddigi béták alatt működtek az alkalmazások, de most rosszabb a helyzet e tekintetben.
pl.: TeeVee 3, Plants vs Zombies 2, nem használhatók. De rengeteg appal így van.
Szval nagyon remélem, hogy hétfőn kapunk b2-őt. -
Parallaxis
addikt
válasz sirály12 #317 üzenetére
Az meg hogy használhatatlan lenne, elég viccesen hangzik úgy, hogy a világon a legtöbb mobilon ez a rendszer fut.
Végleteket írtam és nem konkrétan az Androidról.
A nagy számok meg a világon semmit nem igazolnak, Trabantból jóval többet adtak el, mint mondjuk Lamborginiből, mégsem mondanám, hogy a Trabant a jobb gépjármű.
Ezt aláírom, de mennyien is használják ezt ki?
iOS-en? Rengetegen.
--
catroot:
A gyártói féle droidot (pl. (pl. Samsung, Sony) messze kerülöm.
A Nexus-oknál az on screen menügombok nem jönnek be, no meg az N5-nél az anyagminőség sincs a toppon (még a Samsunghoz képest sem).
Mondjuk nem is lesz több Nexus, az Android Silver meg meglátjuk mit hoz még.[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
válasz Parallaxis #298 üzenetére
Köszönöm! Te jól meg írtad amit én csak ki gondoltam.. :-D
-
törölt tag
Egyébként a Health képes lesz arra, hogy. pl méri az alvást? Mint a Slepp Cycle. Vagy ez csak adatokat tárol?
-
spawn21
veterán
válasz Parallaxis #329 üzenetére
Ha Neked a nexus nem minőségibb mint a Samsung, akkor már bajok vannak
Köröket ver rá. Pláne, hogy a Samusng álltal kiadott telefonok szotverei mindíg béta érzetet adnak.
s24U+15p
-
Arcképgyáros
Ez igen jó lesz.
-
Drachoo
senior tag
Lassan fejezzük be az android vs ios vitát. Használom mindkettőt rendszeresen. Mindkettőben van ami nagyon jó, de van amitől falra mászom. Egyik sem hibátlan, messze nem...
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Djuree
félisten
vajon ipad mini-re is jön?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Egyébként nektek beta 4-gyel nem lett fosabb az aksi idő?
-
Mappa
addikt
5-ös iPhone fog működni ez a time lapse fícsőr?
nem kötelező megadni
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok !
Mikor jön a különböző eszközökre az IOS 8 ?
Van már hivatalos infó ? -
törölt tag
Tölthető!
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Két dologra szeretnék segítséget kérni.
1. hol lehet beállítani azt, hogy én beszélek, és írja az sms-t?
2. Hol lehet azt kikapcsolni, hogy amikor 2x nyomom a home gombot,akkor ugye megjelennek az alkalmazások, és ott ki lehet lőni őket. Namármost a ios 8-ban megjeletek fenn az előzmények, ahonnan rögtön lehet hívni stb. őket. De ha kitörlöm a híváselőzményeket, ott még mindig ott van! És nem tudom eltüntetni őket. És mér buktam meg előzmények miatt... :-) Apple
-
törölt tag
válasz kraftwerkfan #346 üzenetére
Kapcsold be a Siri-t, az kell a diktáláshoz.
-
zorromoto
senior tag
szevasztok.
Az email-be ha swipe-look eggyet balra akkor ugyebár volna gy olyan lehetőség hogy tőrlés.Nos az nekem nincs.van ugyebár "továbbiak, van jelölés , és van archiválás . de hol van a tőrlés lehetősége ?
-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem, hogy ios8 Iphone 5-n eredményez e nagyobb akkumlátor használatot, illetve lassítja e a készüléket?
Én a telefont hétköznapi használatra használom (telefonálok, skype, viber, térkép, üzenetek és egy-két munkámhoz köthető alkalmazás) így ha rontja a készüléket mellőzném a rendszer frissítést ios8-ra.Köszi a válaszokat, üdv:
-
Roadhammer
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem iOS-t használni, és belebotlottam egy hatalmas problémába. Szeretném beállítani, hogy a naptár alkalmazás mutassa a születésnapokat is. A beállításokban külön bejelentkeztem a Facebook fiókba, a Naptár alkalmazásnál pedig alul a Naptárak menüpont alatt a FACEBOOK fióknál kipipáltam a "Facebook-eseményeket, és a Születésnapokat is... Galaxy S5-ön ez pont elég volt ahhoz, hogy azonnal megjelenjen a naptár havi nézetén az összes születésnap napok szerint, itt viszont a világon semmi nem történik. Ezt szeretném valahogy megoldani, de eddig úgy érzem, hogy minden logikus lépésen túl vagyok, mégsem működik. Mit kellene még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest