- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
? (WTF legacy I/O eszköz?
bill egér?)
Miért hiszi azt bárki, hogy a két felhasználási mód bármilyen formában összeegyeztethető? Mindenképp más-más felület kell az adott appnak. A konvergencia tekintetében jelenleg MS jár legelőrébb, mivel egységes felülete van. (Az hogy milyen az most nem vita tárgya.)
Teljes átjárást ad tablet és desktop felhasználás között. Pont ebből volt a legnagyobb felháborodás a W8- estén, hogy az egyik felület túlságosan erőltetve lett.
Apple miben tud csodást csinálni? Helyzet teljesen ugyan az, tableten nem akarsz abalkokat, desktopon nem akarsz teljes képernyős appokat. -
azopi74
addikt
Úgy bizony, 2001-ben mutatta be a BMW, és Windows CE volt a "lelke", gyakran lehetett látni a felvillanó Windows CE logót a rejtélyes összeomlásokkor és újrainduláskor
Vagy az iDisk-re gondolsz esetleg?
Ehh, egy Apple fanboyt kell kioktatnom, nekem, potyázó Hackintosh júzernek?
-
dani3l
őstag
Valakinek fura dolog, hogy van aki esetleg a gepen dolgozik es nem akarja felbehagyni egy egy oras telefonbeszelgetes idejere, plane ha esetleg a kettö össze is függ.
Multkor lattam egy palit egy ilyen Galaxy Gear-rel telefonalni az utcan, hat, alig röhögtem ki..
Tök praktikus, hogy ugy csak a csuklodat kell a fejed mellett tartani nem az egesz telefont. Meg legalabb 2-3(?) naponta töltheted az oradat is..
Persze vannak helyzetek, amikor praktikus lehet, meg jo, hogy sok infot le lehet olvasni rola telefon buzeralasa nelkül is, de annyi penzert köszöntem, akkor is inkabb egy svajci orat veszek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest