- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz Parallaxis #329 üzenetére
Ha Neked a nexus nem minőségibb mint a Samsung, akkor már bajok vannak
Köröket ver rá. Pláne, hogy a Samusng álltal kiadott telefonok szotverei mindíg béta érzetet adnak.
s24U+15p
-
ONEFREE
aktív tag
válasz Parallaxis #298 üzenetére
Köszönöm! Te jól meg írtad amit én csak ki gondoltam.. :-D
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #316 üzenetére
"Hát ott nagyobb baj van, ha egy mérnök tervezi UI-t, mert lehet bármilyen profi a kód, ha használhatatlan és/vagy ronda a felület."
Mint írtad, az hogy ronda, szubjektív, így ezt hagy dönte el mindenki!
Az meg hogy használhatatlan lenne, elég viccesen hangzik úgy, hogy a világon a legtöbb mobilon ez a rendszer fut. Ha használhatatlan lenne, nem használnák az emberek."Pl. natív Midi támogatás, vonali hang ki és bemenet hiányában egyetlen profi zenei alkalmazás sincs Androidra."
Ezt aláírom, de mennyien is használják ezt ki? Például én még soha nem éreztem a hiányát.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #309 üzenetére
"- A platform korlátoz, mert arra nem készítik el az adott szoftvert
- A platform korlátoz, mert nem támogat jó pár funkciót, ami miatt nem készítenek el rá adott szoftvereket"Mondanál nekem pár ilyen funkciót? Mert én inkább az ios-t tudtam eddig ami nem támogat/tilt bizonyos dolgokat. De lehet tévedek.
"Nem igazán, mivel az Android önmagában ronda. Nagyon látszik, hogy a Google-nél inkább mérnökök dolgoznak, nem designerek.
De ez persze tényleg szubjektív."Mint mondod szubjektív. Én örülök, hogy mérnökök terveznek egy oprendszert, és nem designerek. Jobban bízom ilyen szempontbül egy mérkök tudásában. Mert ha már egy designer ír oprendszert, ott valami baj van!
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
catroot
veterán
válasz Parallaxis #309 üzenetére
A Note-on ugye nem stock droid van?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
sirály12
őstag
válasz Parallaxis #305 üzenetére
"Hát engem például korlátoz az Android, mert sok alkalmazás nem létezik rá, ami iOS-re igen."
Szezont a fazonnal esete! Ekkor nem az android korlátoz, hanem azt a szoftvert gyártó cég, aki nem írja meg droidra azt a progit."Soknál meg ugyan megvan mindkét platformra, de mégis az iOS-es a funkció gazdagabb és jobban használható (az, hogy az iOS-es appok konkrétan jóval szebbek, az is megérne egy misét)."
Ugyancsak a szoftvert gyártók bűne!"Androidon megpróbáltam ugyanezt a Google és a Swype értelmezőjével is, mindkét esetben értékelhetetlen volt a végeredmény."
Ebben nem tudok véleményt mondani, mert nem használok ilyeneket a telefonomban."Én mára már eljutottam oda, hogy egy készülék használhatóságát a rajta futó rendszer stabilitásán és a rá elérhető alkalmazások minőségén mérem le. A többi csak cukormáz."
A stabilitással nincs már gond egy normális hardvert kínáló droid 4.2 vagy a feletti eszköz esetében sem! Nekem 4.4 van, 6 hónapja van meg a készülék, 3-4 alkalommal volt újraindítva! Programozok is rá, szóval van használva.
Az alkalmazásokhoz pedig csak annyit, hogy eddig még mindent megtaláltam amire szükségem lehetett.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
sirály12
őstag
"Amíg egy Android user témázgatja a rendszerét és a launcherét cserélgeti, addig az iOS user videót vág, zenét szerez, alkot a készülékével és ezért szereti azt."
Most elképzelem, hogy a plázákban azok a 2 napot sorban álló delikvensek mind elkezdenek zenét szerezni és videót vágni ahogy megkapják a készüléket.
Jót nevettem."Az Android egy kiváló rendszer annak aki Tamagochit akar smartphone helyett, az iOS meg annak kell, aki nem a rendszerrel kíván napokat elbíbelődni, hanem jó minőségű alkalmazásokat szeretne használni és akár el is felejtheti, hogy van egy OS a készülékén, mert az csak teszi a dolgát és nem tolakszik az előtérbe."
Akkor a korlátok jók, értem.Jacis válasza helytálló:
Ha az iOS felhasználó megtehetné ugyanúgy meg is tenné. Az ember ilyen nem lehet vele mit tenni szereti ha egyedi dolgokkal van körülvéve...Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
jacis
nagyúr
"Amíg egy Android user témázgatja a rendszerét és a launcherét cserélgeti, "
Ha az iOS felhasználó megtehetné ugyanúgy meg is tenné. Az ember ilyen nem lehet vele mit tenni szereti ha egyedi dolgokkal van körülvéve...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Parallaxis #200 üzenetére
Az igaz, hogy az átlagembernek a csúcsot az Angry Birds és a Plants vs. Zombies jelenti, sőt lehet hogy ez a szegmens nagyobb bevételt és a nyereséget tud felmutatni a HC gaming szegmenshez képest, de ettől még nem egy ligában játszanak a konzolokkal, meg a gamer PC-kkel. Ez olyan mintha a legjobb biciklit hasonlítanád össze a legjobb motorral.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Digitális Állampolgárság Program
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával