- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
sirály12 #317 üzenetére
Az meg hogy használhatatlan lenne, elég viccesen hangzik úgy, hogy a világon a legtöbb mobilon ez a rendszer fut.
Végleteket írtam és nem konkrétan az Androidról.
A nagy számok meg a világon semmit nem igazolnak, Trabantból jóval többet adtak el, mint mondjuk Lamborginiből, mégsem mondanám, hogy a Trabant a jobb gépjármű.
Ezt aláírom, de mennyien is használják ezt ki?
iOS-en? Rengetegen.
--
catroot:
A gyártói féle droidot (pl. (pl. Samsung, Sony) messze kerülöm.
A Nexus-oknál az on screen menügombok nem jönnek be, no meg az N5-nél az anyagminőség sincs a toppon (még a Samsunghoz képest sem).
Mondjuk nem is lesz több Nexus, az Android Silver meg meglátjuk mit hoz még. -
Parallaxis
addikt
válasz
sirály12 #313 üzenetére
Mondanál nekem pár ilyen funkciót?
Pl. natív Midi támogatás, vonali hang ki és bemenet hiányában egyetlen profi zenei alkalmazás sincs Androidra.
Én örülök, hogy mérnökök terveznek egy oprendszert, és nem designerek. Jobban bízom ilyen szempontbül egy mérkök tudásában. Mert ha már egy designer ír oprendszert, ott valami baj van!
Hát ott nagyobb baj van, ha egy mérnök tervezi UI-t, mert lehet bármilyen profi a kód, ha használhatatlan és/vagy ronda a felület.
-
Parallaxis
addikt
válasz
sirály12 #306 üzenetére
Ekkor nem az android korlátoz, hanem azt a szoftvert gyártó cég, aki nem írja meg droidra azt a progit.
- A platform korlátoz, mert arra nem készítik el az adott szoftvert
- A platform korlátoz, mert nem támogat jó pár funkciót, ami miatt nem készítenek el rá adott szoftvereketUgyancsak a szoftvert gyártók bűne!
Nem igazán, mivel az Android önmagában ronda. Nagyon látszik, hogy a Google-nél inkább mérnökök dolgoznak, nem designerek.
De ez persze tényleg szubjektív.A stabilitással nincs már gond egy normális hardvert kínáló droid 4.2 vagy a feletti eszköz esetében sem!
Mivel 4.4.2-es droidot használok egy eléggé top készüléken (Note 3), így van tapasztalatom az Android megbízhatóságáról.
2-3 nap újraindítás nélkül és szépen lassul, 1-1,5 hét és jönnek a magyarázhatatlan FC-k és programhibák.
Restart és minden szép és jó ismét 1-2 hétig.
Az iPadem soha nem indítom újra, csak ha a szoftvert frissítem rajta, mégse lassul, mégse fagyogat. -
Totheground
addikt
válasz
sirály12 #306 üzenetére
Annélkül, hogy különösebben bele akarnék folyni a vitába, a végeredmény sempontjából nem tök mindegy, hogy kinek a "hibájából" nem elérhető valami az egyik/másik rendszeren?
A témához: az Apple sok előnye akkor jön ki, ha az egész ecosystem-et használod, és a rendszerek következő iterációja ezt olyan szintre emeli, ami (egyelőre) sehol máshol nem elérhető.
-
Parallaxis
addikt
válasz
sirály12 #303 üzenetére
Akkor a korlátok jók, értem.
Hát engem például korlátoz az Android, mert sok alkalmazás nem létezik rá, ami iOS-re igen.
Soknál meg ugyan megvan mindkét platformra, de mégis az iOS-es a funkció gazdagabb és jobban használható (az, hogy az iOS-es appok konkrétan jóval szebbek, az is megérne egy misét).Egyébként az iOS8 után mégis milyen korlátaid lesznek?
Én ha most iPhone-t vennék, akkor a kis kijelző és a Swipe billentyűzet hiánya zavarna, mindkettő megoldódik őszre.De hogy a topic névadó iOS8-ról is essen szó:
Az igencsak béta iOS8-nak a szobában sétálva felolvastam egy oldalnyi irodalmi szöveget és egyetlen egy szót rontott el. Androidon megpróbáltam ugyanezt a Google és a Swype értelmezőjével is, mindkét esetben értékelhetetlen volt a végeredmény.--
Én mára már eljutottam oda, hogy egy készülék használhatóságát a rajta futó rendszer stabilitásán és a rá elérhető alkalmazások minőségén mérem le. A többi csak cukormáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest