- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Ezt a feature-t bevezethetnék más gyártóknál is. Engem pl olyan esetekben, amiket Te is leírtál (de lehet kb a VR-en kívül sehol) nem zavarna az akár két kategóriával alacsonyabb felbontás (O+3, 1080p és mondjuk 720p, 480p opciók).
Nagyon sok esetben az embernek nincs szüksége a natív felbontásra, sőt! SMS, telefonálás, olyan alkalmazások, ahol nem számít milyen távolról nézed a készüléket (ahogy már volt: navigáció, filmezés), zenehallgatás, rádió hallgatás, stb. Böngészéshez sem kell minden esetben a natív, mert sok oldal mobil verziója akkora, hogy mindenen jól lehetne olvasni.
Még ide sorolnám a gaming egy részét is, mert a 720-t sokkal könnyebb megugrani, de látványban nem lenne sokkal rosszabb.
Ezért most jár egy piros pont nálam a Samsung-nak! -
Keem1
veterán
Annyit nekem nem ér meg, hogy állítgassam a felbontást. Én éjszakára se kapcsolom ki a telefont, nem lövöm le a wifit ha elmegyek otthonról, nem kapcsolom ki a BT-t ha épp nem kapcsolódik hozzá okosóra vagy füles, mert az a kevés megtakarítás nem ér annyit, hogy ezek ide-oda kapcsolgatásával szenvedjek. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden hülyeséget fent hagynék a telón. Amit biztosan nem használok, azt kikapcsolom, letörlöm, inaktiválom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pontosabban letölthető a 7.0-s rendszer, még pontosabban pedig egyelőre csak két országban, de valószínűleg a többi régiónak sem kell sokat várnia.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest