- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom mennyire él még ez a topic, de azért leírom a problémám. Mi 10 Pro-ról váltottam Mi 10 Ultrára. Mi 10 Pro üzemidejével nem hogy elégedett voltam, de talán az eddigi egyik legjobb volt. Mi 10 Ultra ehhez képest csapnivaló, napközben töltőre kell tennem és ez teljesen szokatlan a Pro után. Mindkettőben ugyanakkora telep van.
Viszont azt már az előző UItrámnál is észrevettem (másfél éve már volt 1x nekem), hogy ha 120W-os adapterrel töltöm, akkor mintha rosszabb lenne az üzemidő, mint lassú töltés esetén. Létezhet az, hogy rosszabb az üzemidő 120W-os töltés után? Miért ilyen rettenet az üzemidő vajon, főleg a Pro-hoz képest?
-
Sziasztok.!
Adott a mi 10 ultrám mercury silver változatba(eladó), nyitottam a bootloadert és a twrp is fent van.
De a legfrissebb rom a mit találtam rá, az ez.: xiaomi.eu_multi_MI10Ultra_V12.5.8.0.RJJCNXM_v12-11
Írja hogy frissítsem, de nem tudom rányomhatom e vagy megint lekéne szednem a legfrissebb eu romot( amit nem tudom honnan szedjek le) és azt megint twrp ből feltenni..?Előre is köszönöm.
-
gti16v
őstag
sziasztok!
van egy ilyen készülékem törött hátlappal,de van hozzá egy vadi új.
Tud valaki egy szakit dél pesten,aki újjá varázsolja? köszi -
stickrs
senior tag
Közben megjött alirol a pár euros UV-s üveg. Nilkin tokkal is jó, sajnos nekem nem sikerült tökéletesen felrakni, az alsó sarokba nem jutott elég ragaszto..na de majd legközelebb. Ujjlenyomatolvasó tökéletesen müködik vele.
-
T0rnad0
addikt
válasz
SamiCsillag #667 üzenetére
.
-
SamiCsillag
senior tag
Valaki látta már bemenni 600-650 euro alá a 8/256-os verziót? 700 eurótól nem találtam olcsóbban eddig. Nem sokára 11-e. Hátha...
-
stickrs
senior tag
Indítás elött normál videonál is lehet, nem csak pro modban, csak közbe nem. De igazábol ez csak ilyen, hogy jó lenne,de nem létszükséglet. Ha nem romlik frissítéssel, vagy nem hal be megint akkor jo sokáig megmarad.
Megjött a Nilkin kameravédös tok, elég masszív, jó minöségü, és igy nem kell félni, hogy karcolódik a kamera védöüvege. Csak igy nem fér bele a baseus autós tartómba.. tudtok olyan tartót amibe beleférne tokkal együtt? -
stickrs
senior tag
Lehetne fökamerán 1-5xig utána váltana, és nem lenne hirtelen ugrás, sok mindent meg tudnak csinálni, akkor szerintem ez is kivitelezhetö lenne minimális ugrással..ok, tudom, hogy ha könnyen menne akkor már megcsinálták volna, de idövel meglesz, ha nem is ezen a telefonon.
-
Karavik
veterán
Mi10 Ultra 20.11.5 xiaomi.eu weekly beta ROM (Android11): [link]
-
stickrs
senior tag
Ma löttem 200+ képet, tájképekkel meg vagyok elégedve, de az arcok...sokszor olyan erösen kiemeli az árnyékokat, hogy rossz ránézni..konkrétan mintha szakálla lenne pár képen a barátnömnek, nekem álltol lefelé erös borosta, felette meg szinte semmi
ai ki volt kapcsolva, de az enhance image quality be..lehet az a gond? legujabb kinai rom.
-
-
stickrs
senior tag
Hello, megjött ma a 2. ultra amit garanciába küldtek a kipurcant után. Ha teszek rá uv ragasztós üveget attól megy az ujjlenyomatolvasás gond nélkül?
-
Karavik
veterán
válasz
d.szabolcs #636 üzenetére
Akkor nem ez a te telefonod...
-
laci laci
addikt
válasz
d.szabolcs #636 üzenetére
Idáig,csak cn verzió van hivatalosan,illetve BL.nyitás után xiaomi ez,ebből a stabil,illetve a heti verzió van.Kevès esèllyel lesz ebből hivatalosan Európai változat.
-
d.szabolcs
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi mi 10 ultra vásárlásán gondolkodok.
Abban szeretnék segítséget kérni hogy mit lehet róla tudni? Megjelent már global verzióba?
Hol lehet be szerezni?
Ha csak cn verzióba van akkor nekem felejtős nem akarok itthon maszekolni vele meg telepítgetni roomot stb... -
laci laci
addikt
Samu s20-nál működik,szerintem nálunk is,èn kipróbálom. -Változtatható frissítési ráta,különbözőt appoknál [link]
-
-
Karavik
veterán
Jilian és Laci Laci
20.10.15 rebuilt and reuploaded [link]
Töltsétek le és telepítsétek légyszi, ismét az a kérdés, hogy front camera video felvétel jól működik e most már....
-
Karavik
veterán
Jilian és Laci laci,
Itt van rebuilt 20.10.15 (ez nem ugyanaz mint a publikus 20.10.15 kiadás) [link]
Csekkoljátok le pls, hogy a front kamera app videófelvétel probléma megoldódott e...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott minden idők legkomolyabb Xiaomi mobilja: 120W-os villámtöltés, 120 Hz-es OLED kijelző, hangzatos kameranégyes és bivalyerős hardver a fedélzeten!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest