- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Schuler888 #195 üzenetére
Jajj, a vezetéknélküli töltőpadok, powerbankok, és a HO, na meg a 120 Wattos 23 perc alatt csutkán 100% akksik világában még inkább arra megyünk, hogy fél, de legyen 1 órával több SOT, és direkt lebutítva a telefon alacsonyabb felbontásra mint lehetne. Hát akinek ez esik jól váljon egészségre, attól a tény az tény marad, hogy 2020-ban egy abszolút csúcsnak megálmodott és majdhogynem fél millió forintért árult telefon FHD kijelzővel bír. :) Abszolút nonszensz részemről továbbra is a dolog.
-
Schuler888
senior tag
válasz
tibcsi0407 #190 üzenetére
Felbontasrol volt szo, nem frissitesi ratarol..
[link] -
HeadHunter98
tag
Bitang jó egy telefon lett, meg kell hagyni. Néha belegondolok és nehezen tudom felfogni, hogy mennyi mindenre tudunk használni egy aprócska táblát. Továbbá, hogy 20 évvel ezelőtt ez mennyire elképzelhetetlennek tűnt. Hihetetlen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Elit3Zotya #191 üzenetére
Az a videó egy hülyeség, nézd meg az AA cikket, amit linkeltem, de elég csak a grafikonra pillantanod.
Jobban számít a fogyasztásban, mint a képfrissítés. (ha azt jól kezeli a rendszer dinamikusan) -
válasz
tibcsi0407 #190 üzenetére
Én elhiszem, de én a saját felhasználási szokásaimmal/dolgokkal teszteltem direkt, és ott nem volt semmilyen kirívó különbség!
-
válasz
N.YCityBoy #189 üzenetére
Én sem éreztem még csak minimális különbséget sem, ahogy az a videóban is látszik.!
A 60hz vs 90hz helyzete teljesen más tészta, annak semmi köze ehhez. -
tibcsi0407
félisten
válasz
N.YCityBoy #189 üzenetére
Nekem szembetűnőbb a fogyasztása, ahogy a 90 vs 60 Hz esetében is.
Itt egy teszt, elég egyértelmű a különbség:
[link] -
válasz
tibcsi0407 #188 üzenetére
Volt már jó pár QHD-s telóm, de egyáltalán nem fogyasztott többet QHD-n egyik sem mint FHD-n👍 Direkt teszteltem ezt, de semmivel sem volt kevesebb sem az üzemidő, sem SOT, stb...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Elit3Zotya #187 üzenetére
Hogyne fogyasztana... A rendszer váltogat a QHD és FHD között. Az esetek többségében FHD-ban látod a rendszert, kivéve, ha fixálod QHD-ra, akkor viszont többet is eszik.
-
válasz
tibcsi0407 #147 üzenetére
Nem fogyaszt többet, viszont rosszabb a képe.. [link]
Illett volna az a QHD.
De azért kéne.. -
T0rnad0
addikt
válasz
Postas99 #184 üzenetére
"Az Apple sztem most szemen köpi az összes androidos gyártót a (már nem szeptember hanem novemberi) I12 termék palettával.. Árban alatta lesznek a többi gyártónak.." Legyen így, de egy 5x zoomot rakjanak bele azért
Visszatérve a belsős infóra: ha igaz ez az "Apollo", remélem egy IP minősítést is kap.
-
Postas99
senior tag
válasz
#76289792 #180 üzenetére
Az Apple sztem most szemen köpi az összes androidos gyártót a (már nem szeptember hanem novemberi) I12 termék palettával.. Árban alatta lesznek a többi gyártónak..
Várós a lista főleg ennyi pénzért.. ne felejtsük el hogy a support 5 év.. nem csak szoftver...Még mielőtt valaki belém köt hogy 50e rúpiáért vesz sáomit. üzenem neki, hogy 2 év műlva már nem lehetett HIVATALOSAN SEM a RN3P-hoz gyári akkut kapni csak valami leaggott sz@rt ami nem érte el az erdeti akku teljesítményét sem és úgy merült tőle a telő hogy majdnem visszkértem az eredeti megviselt akkut a szervízből. Tök jó hogy egyre kúsznak fel az árak a középkategóriában, de ha nem muszály akkor nem cserélek új készülékre, hanem a hibás alkatrészt kicseréltetem ha gazdaságilag megéri számomra..és használom tovább a régi modellt..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem egész 2 év után a gyártó elengedi a kiadott modellek support-ját. Mert annyi készüléket f*s ki magából, hogy képetelen ilyenre koncentrálni, valami meghibásodott? vedd meg az újat..
Nincs bajom a márkával több is van a családban... sőt cégesként egy N6P alig várom hogy a 2 év leteljen és födhöz dobjam..olyan szar lassú már és még nincs 2 éves.. -
NemMo
őstag
válasz
7Heads Drago #175 üzenetére
Nem akarlak kiábrándítani, de a 11 pro és pro maxhoz 18w gyorstöltő van csomagolva.
-
Tetszetős, mondjuk az ára is😂
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #175 üzenetére
Az Apple kínálatában a 11 Pro (64 Gb) ugyanannyira csúcs, mint a 11 Pro Max (512 Gb), a kettő csak a fizikai paraméterekben (kijelző) és a tárhely méretében tér el. Tudtommal semmi másban.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dare2Live #149 üzenetére
Idézem esetleg mit írtál, vagy emlékszel rá?
2020ra viszont oda jutottunk, hogy árban a csúcs apple csúcs samsung de a csúcs xioami is egyárban sött olcsóbb az apple.
Nálam egy 64 gb modell nem a csúcsot képviseli, de sztem a gyártóknál se.
Illetve mivel a csúcsról beszélsz én leginkább az i11 pro max-ra gondoltam. Ellenben igazad van mert elnéztem az árat, mert 488 az iStyleban. [link] Csak míg a droidos gyártóknál szokás tokot, gyors töltőt csomagolni a telohoz itt semmit se kapsz. Egy ilyen telot 5w-os töltővel etetni 2020-ban elég komoly blama. Már az alsó kategóriás droidos telok se így ttáplják magukat, nemhogy egy csúcs modell. Szóval bőven meg lesz a fél milla a vége. Persze ha a gyártó valamelyik kisebbik modelljét hasonlígatod egy csúcs modellhez mindjárt más a kép. A fenti listából sztem csak az istyle sztem a hivatalos forgalmazó, de majd javítotok ha nem így van. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #170 üzenetére
Tudod mit?
Megrendeltem (na jó, elő).
Majd' megtudjuk, milyen, meg mennyi...
(1.300.- $, a sarc + vám mondjuk +400.- $ = szóval olyan 500.000.- HUF) -
exedoc
senior tag
Nagyon pöpec gép. 180-ert jöhet. Legyen 200... a fene nagy szívem.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #170 üzenetére
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #168 üzenetére
Mindkettőt 3-4 naponta etetem. Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #166 üzenetére
Érdekes, pedig mindkettő van.
Sz@rt fogtál ki, vagy én? -
tibcsi0407
félisten
-
tomboy0013
veterán
válasz
Dare2Live #120 üzenetére
Nem kell rá Gcam-ot rakni, de akinek jobban bejön a Pixel féle képalkotás az miért gond ha lehetősége van rá? Komolyan ennyire beszűkült a világon egy csomó ember, hogyha manuális opciók is lehetnek bizonyos funkciók javítására vagy változtatására akkor egy bizonyos ár fölött már negatívum... Némár
Nem mindenkinek a Pixel féle képalkotás az etalon, ergo nem feltétlen javítást jelent a dolog, csak egy opció amire lehetőség van, ami pl Huawei telónál kizárt.
Nem tudom a RAM meg a közelség érzékelő hogy jön ide, rossz benne vagy ki mondott ilyet? Nekem csak egy gagyi Poco F1-em van, de közelség érzékelővel egyszer sem volt probléma 2 év alatt.
Kicsit nyavajgás szagú ez a komment. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #162 üzenetére
P30 Pro csak kamerában jobb, az akkuidő csak addig, amíg 100-ról 99%-ra 'esik'.
Onnantól már nem jobb -> átver, hogy jobbnak érezd.
Magyarán: 100->99 akár 1 óra is, utána már gyorsan 98,97,96,95,... -
Scarabeus
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #160 üzenetére
Mondjuk egy FHD-s MI 10 Ultrára, úgyis csak többet fogyaszt az a QHD (persze lehet FHD-n, nem natív felbontáson használod)
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #160 üzenetére
A csere most pénzkidobás!
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #154 üzenetére
Ha valaki most jön a bányából, mint pl. én, akkor nem is!
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #128 üzenetére
OnePlus 7T Pro Mclaren edition
Ez is...
-
válasz
tibcsi0407 #148 üzenetére
Várjunk ezzel kicsit majd.
-
gattolino
senior tag
válasz
Ezt már délelőtt elküldtem
-
Azta
q...mindenét, hát ez nagyon odab@sz!!!(#3) enginev3.0 Én őszintén mondva nem gondoltam volna, hogy a P40 Prot idén valaki lepipálja kamerában!
Még az esti képre azért kíváncsi lennék, de ezek alapján a nappali képek alapján egyértelműen állva hagyja a Huawei versenyzőjét!
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mondjuk ez benne volt a kalapban.
-
Dare2Live
félisten
válasz
7Heads Drago #135 üzenetére
Kinézted az egyik legdrágább helyet ahol meg lehet venni és beírtad?
Mindenhol olcsobb. Még a hivatalos képviselet, hirhedten drága istlyeban is 447k a 256GBs. [link]
más/off nekem elég a legkisebb is ami az elöbb említett baromi drága hivatalos apple plecsnis isytleban 387K. Ha csak a 2év apple gari érdekel megyek MMba. 349K. [link]
Ha trollkodni/ferdíteni akarsz javaslom máskor ne ilyen egyértelműen bizonyítható, hogy nem írsz direkt!!! igazat dolgokkal csináld.
-
tibcsi0407
félisten
Anyjuk P*csáját: [link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Elit3Zotya #146 üzenetére
Csak arra jó, hogy jobban fogyasszon. Többet ér a fényerő.
-
válasz
tibcsi0407 #143 üzenetére
Oneplus 7 prom nekem is volt én egyértelműen éreztem, hogy annak szebb volt a kijelzője mint amik utána voltak full hd-k. fényesebbek voltak pl a p30 pro.
Ennek ekkora méretben illett volna egy QHD, még ha sokan nem is látják a különbséget. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Elit3Zotya #138 üzenetére
Nem sok értelme van annak ekkora méretben. Nekem is QHD a telefonom, de pl a P30 Pro-ról váltva én nem látom nagyon a különbséget, szerintem ha váltanék erre a Xiaomi-ra, akkor sem érzékelném, hogy bármiben is rosszabb lenne.
-
-
Bagoly01
senior tag
Sok az elvakult "fan..". Akárhogy is nézem ez egy durva készülék.
Felveszi a versenyt a szintén brutál P40 próval, Pixellel, de az Iphone-al
is. Egyedül a Miui az ami nem igazán vonz. -
Csúcs ez csúcs az, de egy QHD kijelző már nem fért volna el?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dare2Live #121 üzenetére
Hol az olcsóbb a csúcs Apple?
Hivatalosan a 256os modell ami még tavalyi 499.000 ft. Ettől minden idei droidos olcsóbb. Az I12 pedig erre is rá fog dobni egy lapáttal. Töltővel együtt lesz az szerintem 600 is.
Persze tudom szürke importal is kapsz 1 év garit, csak a fórum szerint hivatalos helyen megkapod a 2 is. Egy ilyen árú készüléknél nekem kevés az 1 év. -
JoseGee
tag
válasz
Graphics #130 üzenetére
Most ezzel hadd ne értsek egyet. Mert ez a mókolás megállta a helyét 2010-11 körül, amikor a rettenet Samsung Spica és társai voltak, de manapság mit nem tud jól egy csúcskészülék? Oké, eddig iPhoneom volt, így nyílván nem lehettek igényeim
. Topikozni meg szerintem nem csak a modolás miatt jönnek a userek, van még még ezer és egy ok, amiért érdemes olvasgatni, kérdezni.
-
Z_A_P
addikt
Valahogy én úgy képzelek el egy ideális készüléket, hogy megveszem, belakom, és örülök neki mert normálisan működik.
Pontosan igy hasznalom a Xiaomi Note4X-et (nem mai gyerek).
Megvettem 2 (?) eve, bekapcsoltam, es azota hasznalom. Ha jott frissites, feltettem.
Hibatlanul megy.
Ha neha vissza kell mennem nem miui-s telohoz, ott szitkozodok hosszu ideig. -
*Mukeey*
addikt
Nagyon jól néz ki, brutál hw. Kár a miui-ért meg a lyuk a kijelzőn...
-
Az, hogy aki eddig moddolt ezután is moddol az nem von le a készülék értékeiből.
A Xiaomi mindig is a közösségi megoldásairól volt híres, rengeteg ROM készül rá, és mivel ez egy szakmai fórum, ne lepődj meg, hogy lesz egy vaskos réteg, aki meg is teszi.
Átlag user nem jön fel a fórumot bújni, hanem használja, ahogy kapja
-
Karavik
veterán
Most is csak feltételes módban írtam, idézem magam: "Lehet eladom Mi10 Pro-m, ha...."
ami három tényező függvénye:1. Mennyire győznek meg Mi10 Ultra kameraképességei jelenlegi Mi10 Pro-hoz képest
2. Mennyiért lesz beszerezhető Mi10 Ultra Globál változat
3. Mennyiért tudom eladni Mi10 Pro-mMindenesetre nagyon izgatja a fantáziám ez a teló, főleg az OmniVision OV48C kamera sensor miatt, ráadásul vizuálisan is nagyon megnyerő lett azzal a kamera szigettel.
Ezzel a telóval szerintem megvan az eddigi legnagyobb felütés a konkurenciának. Ehhez már csak jó Globál piacos árat kell hozzádobniuk... -
tibcsi0407
félisten
Jó ez a cucc!
-
JoseGee
tag
Én esküszöm nem értem ezt a Xiaomi hypeot. "Megeszi reggelire, a legjobb" Benéztem a Mi10Pro topikba. Másból sem áll ki, csak ilyenekből, hogy " twrp, global rom, eu rom, eu dev" és még sorolhatnám, mert szoftveresen valami mindig nem kerek. Valahogy én úgy képzelek el egy ideális készüléket, hogy megveszem, belakom, és örülök neki mert normálisan működik. Mondjuk mint a Samu Note 10-em, rosszat nem tudnék mondani róla.
-
Minden szempontból felső kategória, az árazása is. Méltó ellenfele bármelyik felső kategóriás telefonnak.
-
sergibrian
csendes tag
Amúgy az a proci kép feltűnt valakinek a hírben?
Az direkt poén, vagy véletlenül került be a Qualcomm-ekézős fotó?
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #121 üzenetére
edigital:
P40 pro 256GB: 330k
Mi 10 pro 256GB: 350k
S20 Ultra 128GB: 400k
i11 pro max 64GB: 440kturbado:
P40 pro 256GB: 250k
Mi 10 pro 256GB: 340k
S20 Ultra 128GB: 350k
i11 pro max 256GB: 410kÉs lehetne még sorolni, mindenhol ilyen különbségeket látok.
Szóval azért na... Ott még nem tartunk, hogy az Apple az olcsóbb.
És most a tavalyi modelljüket hasonlítjuk az ideiekhez. Várjuk meg milyen árat kap majd az új széria, van egy olyan érzésem, hogy ők is növelni fognak. -
7Heads Drago
veterán
Ha nem 6,7 collos lenne, és ívelt kijelzős talán is gondolkoznék rajta.
Amúgy nekem tényleg tetszik. -
Dare2Live
félisten
válasz
#24536576 #119 üzenetére
Mutass rá vmi tesztet pldat ahol fordítva volt. Egy eset se ugrik be az elmúlt évekből amikor az Apple A akárhány SOC nem verte volna el vagy nagyon bármi más SOC gyártó termékét. Jellemzően még az 1évvel vagy 2akár két évvel korábbi Apple SOCok is bucira vernek mindent.
Amúgy az elmúlt 10+évben magánban android vonalon voltam végig. Cég oszt 2éve Iphonet kb azért használok azt is. A difi amiért magamnak soha nem volt az az elképesztő ár. 2020ra viszont oda jutottunk, hogy árban a csúcs apple csúcs samsung de a csúcs xioami is egyárban sött olcsobb az apple. Innen meg nekem nem kérdés, hogy a köv telóm egy I12/13 PRO lesz. Elképesztő de ár/értékben az 5év supportal... apple a legjobb nekem. És evvel nem vagyok egyedül az biztos.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #106 üzenetére
450K vagy nem tudom mennyibe fog kerülni már nehogy gcamot kelljen rá rakni. Ahogy ennyiért ennyi ram mellett már ne dobáljon ki mindent ami fontos a ramból (bloatware meg persze kidobhatatlanul csücsül benmne), távolság érzékelő meg nehogy már rossz legyen...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr Anderson #110 üzenetére
Note sorozat eszenciája a ceruza. Akinek ez kell, tényleg kell annak inenn nincs versenytársa. Akkor se ha drága és akkor se ha exynos egy szégyen.
Iphone az A13 meg teljesítményre nagyon csúnyán elver mindent ide értve az android vonalon csúcs 865öt is.
A13nál kb az a kérdés, hogy 20-50% vagy 70-80%al gyorsabb mint minden más. -
Somatom
veterán
válasz
"Többet nyújt mint a note 20"
Miért pont a Note -hoz hasonlítod? Varázsold elő belőle a tollat! A Samu Note szériának a toll és a hozzá kapcsolódó funkciók a lényege. -
zetor2000
őstag
Nézegesd Aliexpressen, általában (elő)rendelhető. Vagy Gearbest / Banggood / Tomtop... És várd meg a Global kiadást, mert ha nagyon gyors vagy, olyan telód lesz, mint nekem. Kínai belpiacos Redmi Note 8 Pro
Tud kínai, koreai, thai és ujgur nyelven, szerencsére megy neki az angol is. -
Dare2Live
félisten
válasz
Mr Anderson #112 üzenetére
és annyival is durván gyorsabb.
-
Mr. Liszka
csendes újonc
meg is venném...de nem értem ezt a QHD mentességet manapság...ennyire nem hiányzik egy csúcstelóból?
-
jacis
nagyúr
Ez egy korrekt telefon lett.
Ilyenkor a megjelenés után kb mennyi idő kell ahhoz hogy itthon is megvásárolható legyen? -
Juhaszatti
addikt
válasz
Az iPhone-ban van a legerősebb mobilprocesszor.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Igen, a Mi Note 10 lite nagyon rendben van.
Vagy pl, a Mi 10 lite:
[link] -
natë
nagyúr
válasz
Igen, a közép szerintem kiegyensúlyozottabb.
Anno vettem egy komoly fényképezőt. Azt sem tudtam, hogyan fogjam. 1 értékelhető képet nem csináltam vele. -
tomboy0013
veterán
Van/lesz jól használható Gcam-is mint mindig akinek épp ez a heppje (bevallom én is szívesebben használom leginkább a színek miatt Poco F1-en, meg a RAW mentes lehetősége miatt
). De amúgyis ritka aki plakátot akar nyomtatni mobilfotóból (meg aki minőséget akar az úgyis vesz egy minimum MFT gépet fényerős objektívekkel és a legjobb mobilokkal ellentétben este is használható lesz akár emberek fotózásra is, én is ezen okoknál fogva vette egy APS-C-s Nikon-t), Insta-n meg Facebook-on meg mind ugyanolyan "kenőmájas".
Bár szerintem a középkategóriában is találunk már olyan Xiaomi-t aminek nincs szégyenkezni valója ezek a téren, pl MI Note 10 Lite. -
natë
nagyúr
Azt a túlélesített Alice Csodaországban algoritmusát neki! Szerettem a Xiaomi-t a Mi 8-ig, de mióta elmentek a kenőmájas irányba a flagshipeken, no way.
-
Ricardo
titán
Ezt most nagyon összerakták. Le a kalappal. Sajnos az árak elszálltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott minden idők legkomolyabb Xiaomi mobilja: 120W-os villámtöltés, 120 Hz-es OLED kijelző, hangzatos kameranégyes és bivalyerős hardver a fedélzeten!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest