- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
"Cortana will launch shortly in the U.S. as a beta, in the U.K. and China in the second half of 2014, and in other countries in 2015."
Persze magyarul nem fog érteni még 100 évig. Ahogy a Siri sem.Más:
Nem nagyon figyeltem erre, a lock screenen továbbra is 5 fix szlot van/lesz, vagy végre dinamikus lehet?
-
dewil666
őstag
Már 1 hónapja várok és egy c1-et nyúzok (még jó hogy van internetezés az előfizumban amire ez a telefon alkalmatlan
) . A 630-as olyan 37-40 ezer ft mindenféle adó nélkül ha azokat hozzáadjuk szerintem eléri az 50-55 ezret. és akkor már inkább megéri most 59 ezerért a 625. Szerintem. Most adó nélkül a 625-as 44 ezer ft.
-
janos68
aktív tag
El kellene hajtania a gyártóknak az Ms-t a windózával együtt a fenébe, ha zsarolja őket. Aztán ha két év múlva is még mindíg csak pár százalékon lebegne a platformja, utána térden állva ők fizetnének, csak hogy támogassák, és ne kelljen szégyenszemre kivonulniuk a piacról.
-
vicze
félisten
Azért az legyen tiszta, hogy az android "sarc" csak azokat sújtja akik megegyeztek az MS-el, nem mindenki. Na most az a vicces, hogy az új WP gyártók egyikénél se emlékszek ilyen hírre...
Nokiának ingyen van, volt eddig is és hát a piac 90+%-át birtokolja.
Az L520 se gazdaságos, és most a kis gyártó, hogy fog az alá menni úgy hogy megérje neki?@tjb007: 70$-t azért írtam direkt, mert az a lehető minimum, amit bármilyen okostelónál el tudok képzelni, de azt ár nem biztos, hogy használni szeretném...
-
vicze
félisten
Én úgy gondolom hogy az MS mocskosul nem akar majd a alsó kategóriában "játszani", mint készülék gyártó. Szóval ezek az utolsó fecskék között vannak.
Nézd meg milyen gyártókat gyűjtenek be, ők fogják vinni az alsó kategóriát és részben a közepet. Nem hiszem, hogy értelmes ötlet meghagyni úgy a telefon részleget, hogy ezekkel a filléres modellekkel folyamatos veszteséget termel. Sokkal jobb, ha csak a felső kategóriára koncentrálnak és kisebb forgalommal kisebb veszteséget esetleg nyereséget termelnek. Az alsó kategória "nyomorát" meg szépen elviszik a noname gyártók szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest