- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Oppenheimer #575 üzenetére
Amúgy az honnan jön, hogy nincs glance? OLED-es szóval minden gond nélkül lehet, értelmesen is, nem mint az IPS-eken.
@Hobbbyt: Ez.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Szerintem kár lenne érte ha nem lenne itthon kapható. Igazából már alig várom, hogy lecserélhessem az S4-et rá. ..Mi az a glance?
(#567) GeneralCube Azért érvelek ilyen szélsőséges ellenpéldával hogy lásd hülyeség amit írsz. Ugyanis alapvetően nem erő többletről van szó, hanem erő hiányról. Amit a WP úgy old meg, hogy rontja a képi minőséget. Az S4 vs L520 dolog meg egyszerűen nem igaz. Egymás mellé. Ugyan azon a hálózaton az S4 gyorsabb mint a L820. Ezt tegnap este direkt ki is próbáltam..
-
vicze
félisten
válasz
Ami még nálunk se kapható szolgáltatóknál már. T vette fel egyedül 1 hónapra.
Hivatalos ár meg 220e, és már nincs tél hogy kelljen a hólapát. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Oppenheimer #472 üzenetére
Ó, Istenem, ha annak idején ezt elmondják a symbiant használó embereknek, senki se ment volna át arra a büdös almára.
-
válasz
Oppenheimer #472 üzenetére
+ fájlkezelő! anélkül nem okostelefon az okostelefon.
(viccet félretéve; félelmetes, hogy egyeseknek milyen elképzeléseik vannak az okostelefon definíciójával kapcsolatban.
)
-
Armagedown
őstag
válasz
Oppenheimer #458 üzenetére
"Akkor mégis rád van erőltetve. Jó lenne még egy ugyan olyan kinézetű rendszer?"
Mivel nekem az tetszik, nincs rám eröltetve, akkor lenne rám eröltetve valami, ha olyasmit kellene használjak, ami nekem alapjaiban nem tetszik.
"És mi maradna a wp-ből ha launcherekkel átalakítanád?"
Futnának rajta a WP rendszerre írt alkalmazások.Egy okostelefonnak az a lényege hogy testre szabható és olyanra alakítod, amilyenre neked tetszik,ez teljesen hiányzik a WPból.
A Lumia 520at pedig azért nézegettem, mert számomra megfelelő áron van, elfogadható kijelzővel, ráadásul van rajta exponáló gomb, ami nekem hiányzik a mostani mobilokról.
#461 Igazából csak szerettem volna informálódni arról hogy mi a jó ebben a rendszerben ami tetszik nektek. -
Armagedown
őstag
válasz
Oppenheimer #450 üzenetére
Nem erőltette rám senki az ikonos elrendezérst, csak egész véletlenül majdnem minden elterjedt mobilos operációs rendszer ilyen, leszámítva a WPt a falicsempéivel
Nem volt ép az elméje annak aki ezt kitalálta, meglátszik a WP és Win 8 és Win8.1 eladásokon is hogy maga a koncepció teljesen rossz, nagyon csúnya és egy kicsit sem praktikus.
Öröm volt olvasni hogy a Windowsből legalább kiszedik a csempéket, és megint lesz Start menü.
Miért olyan nagy elvárás az, hogy lehessen más launchert telepíteni?Még egy vevőt nyertek volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest