- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
gubabela #381 üzenetére
Nem kötekedni szeretnék!
A hangminőség egy telefonnál szubjektív ( amúgy is az), de inkább egy jól szigetelő fülessel próbáld, mint baromi nagy bitrátájú zenével, vagy hangerővel. Egy jó füles kihozza az apró rétegeket még az mp3 -ból is. Mivel hétköznapi ember utazás közben hallgatja a zenét így pláne nem szabad ordíttatni, mivel figyelmetlen lehet a környezeti hangokra, melyek adott esetben életet is menthetnek. Én panasonic rp-hje120 / 125 füleseket ajánlok mindenkinek hiszen ergonómiáját tekintve tökéletesen bepasszol a hallójáratba és teljesen jól zár. a Vowney V5 nem egy halk készülék, ahogy a SGA2 sem, pláne poweramp.apk-val, mégis 2/3 -nál nem kellett feljebb tekernem ezzel a fülessel egyiket se, még vasúti peronon sem. Az rp-hje120-ból pedig készült headset változat is, de annak most nem tudom a pontos típusát és itthon már sajnos nem is nagyon lehet beszerezni... viszont ebayen még mindig van belőle. Arra kell csak figyelni, hogy nehogy a nokia verziót vegye az ember, különben csücsörítve ül a hordóban keddenként!
-
vapega
tag
-
tolvaj!
őstag
-
xhege
veterán
válasz
gubabela #265 üzenetére
Ismerős a helyzet. Nálam bénább fóliázó nem hiszem, hogy van
Én most rendeltem egy tempered glass-t. Remélem nem kell sokat várnom rá, addig meg igyekszem vigyázni a telefonra. Útban van egy flippes tok is, de az nagyon lassan érkezik. A feleségemével egy időben rendeltem, de az övé már itt volt pénteken, az enyém meg fel sem volt szinte még adva addigra -
tolvaj!
őstag
válasz
gubabela #265 üzenetére
ebay. from germany....
(#268) kornelka
Anyós centerben ( sárkány center) nézelődtünk párommal és az egyik telefon biz-b@szokat árusító standnál poénból megkérdeztem a kiscsajt, hogy nincs e véletlenül szilikon tokja a telefonomhoz. Mondtam neki, hogy szürkeimportos kínai márka, erre ő megkérdezte, hogy milyen én mondtam a márkáját, arra valóban nem volt, de utánna néztem és volt jiayu, zoppo, thl tok. ha elég nagy számban lesz az országban rednote lehet beruháznak ők is egy kisseb raktárkészletre.
-
-
Depression
veterán
válasz
gubabela #234 üzenetére
Már úton van. Az ilyen ájfonos beszólásokat meg kérlek erősen fogd vissza.
Az, hogy bizonyos részei nem akarnak működni elég gáz, és ez nem az androidnak tudható be.
Egy THL W7S-t óhajtana leváltani, amit több, mint egy éve vettem ki a dobozából, és azóta pont úgy használom, ahogy kijött, szoftveres gubancok nélkül. Ez meg már csak ilyen...Kénytelen leszek megcsinálni az upgrade-et, de amennyire dícsérték a miui-t, már most kezdem sejteni, hogy visszajön a régi rom-cserélgetős korszak.
-
xhege
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest