- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
planktone
csendes újonc
Nehezen hiszem el, hogy egy vga driver befolyásolna ilyen "apróságokat", amúgy, nekem teljesen jól működik a driver, egy két idegesítő dologtól eltekintve.
(Minél többet nézem ezt az egész GUI-t, annál jobban az az érzésem mint ha valami amatör ZS kategóriás csapat dobta volna össze az AMD-nek az egészet)
-Feleslegesen idegesítő felugró cuccosok, a hang effektről nem is beszélve, igazán megspórolhatták volna maguknak azt a fél órát, és kihagyhatták volna, senkinek sem hiányzott volna szerintem.
-a böngésző jó volna, ha inkább erre fordították volna azt a bizonyos "fél órát", már megelégednék vele, ha 4-5 oldalt feltudnék pakolni a felső sávba előre, hogy már csak rákattintani kelljen, illetve biztos lehet kezdő oldalt is állítani(vagy nem), csak nem találtam meg.
-ez a fordítás vicc kategória, jót nevettem rajta, majd át állítottam.
és még sorolhatnám....
Teljesítmény csökkenést nem vettem észre, igaz növekedést se nagyon(biztos van).
(Radeon VII)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest