- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Double B
tag
válasz
hdanit610 #38 üzenetére
Szóval, ha az almán nem megy alapból, akkor minek?
Egyébként szerintem nem a rendszer csúcssebessége miatt szükséges az egyre gyorsabb és gyorsabb net, hanem inkább azért mert ezzel az átlagos sebesség és a sávszélesség is nő. Az ilyen, elsőre feleslegesnek tűnő HW újítások szokták a SW fejlesztőket merőben új dolgokra sarkallni.
-
Mr. Double B
tag
Miért, van? Nincs. Majd (ha) lesz frissítés, szolgáltatóról szolgáltatóra, országról országra, akkor lesz. Én úgy tudom, hogy T-re lesz kis hazánkban, előbb utóbb, de még arra sincs.
Ezt csak arra írtam, hogy "az Apple milyen f***a, hogy minden flottul működik és frissül elsőre, miért nincs ez így a másik két rendszeren?"
Szerintem mindegyik rendszeren vannak ilyen hülyeségek, amiknek vagy tényleges erőforrás oka van (nem tudnak minden piacra mindent egyszerre), vagy a cég stratégiája ilyen.
-
Mr. Double B
tag
Az észak amerikai 920-asok az AT&T és a kanadai cég (Rogers?) hálózatához vannak igazítva. Erre megy ki most a frissítés. A világ többi részén (minusz kína), az International modell van, amihez kicsit igazitani kell a FW-en, gondolom. Lehet nem is az igazítás időigényes, hanem a tesztelés a nagyobb szolgáltatók rendszereivel.
A nagy előny az, hogy a WP8-al már az MS (OS update) és a HW gyártó (FW update) nyomják ki közvetlenül a telóra az updatet. Azért ez így gyorsabb lesz.
Androidnál a sok verzió (2.2-4.x-ig van itt minden) és gyártói customization miatt szvsz ez lehetelen.
Az Apple meg persze, hogy könnyen megoldja, mert az iphone5, például, csak az amerikai partnerek LTE hálózatán működik, így csak ahhoz igazítják. Itthon marad a 3G Az Apple a "nagy tökéletességében" miért nem tudja megoldani, hogy európában is alapból hasítson a szifon az LTE-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest