Megérkezett a Nokia WP8 PR1.1 frissítése

Hirdetés

Az Egyesült Államokban és Kanadában indult útjára a Lumia 820 és 920 elő nagyszabású firmware frissítése, mely stabilitás, képkezelés, sebesség és üzemidő terén is komoly előrelépést ígér. A PR1.1 (Pubilc Release – publikus kiadás) javítócsomag minkét Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülék számára javított üzenetkezelést, stabilabb és megbízhatóbb Bluetooth kezelést, fürgébb és robusztusabb rendszerindulást, javított akkumulátor kezelést és képalkotási funkciókat, valamint néhány rendszerszintű fixet is tartalmat.

Szoftverfrissítések keresésekor a készülék automatikusan kérni fogja a WLAN hálózati elérés aktiválását, majd az új firmware telepítését követően a készülékinformációk között az 1232.5951.1249.0001 verziószámnak kell szerepelnie. A Microsoft és a Nokia a szolgáltatókkal karöltve gőzerővel dolgozik a firmware más piacokon történő bevezetésén is, melyre az előzetes információk szerint február elején kerülhet sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Számos frissítés Lumia modellekre

    A finn gyártó frissítette a Windows Phone sorozatának médialejátszóját, valamint az exkluzív Nokia Maps, Cinemagraph és számos további alkalmazásokat.

  • Alumínium utódot kap a Lumia 920?

    A Nokia „Catwalk” belső néven fejlesztett Windows Phone 8 csúcsmodellje várhatóan polikarbonát helyett fémes külsővel büszkélkedhet.

Előzmények

Hirdetés