- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Mr. Double B #44 üzenetére
Anélkül, hogy komoly flame-be kezdenénk, azt sehol nem mondtam, hogy ha almán nem megy, akkor nem is kell, pusztán arra kérdeztem rá, hogy mire kell, amire a HSPA nem elég?
Te vagy az egyedüli, aki valami homályos választ próbáltál adni, ami tegyük hozzá, hogy valahol igaz, de azért igen gyenge lábakon áll. Amire jó az LTE és általában a gyors net (ezzel együtt a nagy sávszél), az az asztali gép/laptop használat. Ez talán az egyetlen terület, amit csont nélkül elfogadok, de egy telefonban hova kell ekkora sávszél (300Mb/s le, 75Mb/s fel, elméleti maximum és 5ms ping)? Gyorsabban cache-el a youtube?
Nyilván nem neked szól, mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy páran úgy várják az LTE-t, mint valami megváltót, miközben értelmes indokot nem tudnak felhozni annak létjogosultságára. Kell a technikai fejlődés, ezt tudom én is, csak ezt most úgy kissé feleslegesnek tartom, hogy pl. HD voice megy rajta. Wow!
Még a videotelefont sem használta szinte senki, mert mellé olyan árat szabtak, hogy igazából csak reklámértéke volt.
-
persil
nagyúr
válasz
Mr. Double B #32 üzenetére
"mert az iphone5, például, csak az amerikai partnerek LTE hálózatán működik"
Valamit elnézhettél.
Ez biztosan csak valami áprilisi tréfa lehet kicsit megkésve.
(igaz, kicsit még várni kell rá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest