- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
A Samsung szerint pedig az S7-re éri meg várni.
-
TTTotya
senior tag
Meg is lepődtem volna, ha azt nyilatkozták volna, hogy vegyél inkább Meizu-t, mert még mindig nem tudjuk lesz e MI 5 egyáltalán
-
Fejvadi
nagyúr
Végre valami konkrétabb időpont.
-
enginev3.0
félisten
Én várom
-
vicze
félisten
"pár millió példány"
Jó lesz az pár 100e-nek is, nem kell illúziókat kergetni. Hivatalos úton meg nem kerül Európába 1 se, mert hivatalosan nem forgalmazza itt Xiaomi.
Én nem nagyon láttam Xiaomi telókon CE cert-et és bevizsgálási adatokat, a kézikönyvben. (mielőtt valaki nagyon belekötne a hivatalos szóba) -
manokaki
addikt
-
GeryFlash
veterán
FM rádió és normális üzemidő jöhetne és venném, előzőnek hiába volt papíron nagy akksija az üzemidő csalódás volt.
-
haypro
senior tag
Jöhetne már a Xiaomi hivatalosan is Európába, az emberek nem tudják miről maradnak le.
A Huawei-nek is bevált a terjeszkedés, az Mi telefonok remek konkurencia lennének, talán még kedvezőbb áron. (a Huawei P8 Lite, ami jelen pillanatban talán a legnépszerűbb modell a középkategóriában, egy áron van a Xiaomi Redmi Note 2/3-mal) -
-FreaK-
veterán
"A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a Kínai Népköztársaság marad az elsődleges piacuk, míg India, Indonézia és Brazília kitüntetett figyelmet kap. Az idő ugyanakkor még nem jött el az amerikai vagy Japán piacra való betörésre, tette hozzá Jun az erre vonatkozó kérdésre."
Európáról meg nem is tudják, hogy létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest