- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
A Samsung szerint pedig az S7-re éri meg várni.
-
TTTotya
senior tag
Meg is lepődtem volna, ha azt nyilatkozták volna, hogy vegyél inkább Meizu-t, mert még mindig nem tudjuk lesz e MI 5 egyáltalán
-
Fejvadi
nagyúr
Végre valami konkrétabb időpont.
-
enginev3.0
félisten
Én várom
-
vicze
félisten
"pár millió példány"
Jó lesz az pár 100e-nek is, nem kell illúziókat kergetni. Hivatalos úton meg nem kerül Európába 1 se, mert hivatalosan nem forgalmazza itt Xiaomi.
Én nem nagyon láttam Xiaomi telókon CE cert-et és bevizsgálási adatokat, a kézikönyvben. (mielőtt valaki nagyon belekötne a hivatalos szóba) -
manokaki
addikt
-
GeryFlash
veterán
FM rádió és normális üzemidő jöhetne és venném, előzőnek hiába volt papíron nagy akksija az üzemidő csalódás volt.
-
haypro
senior tag
Jöhetne már a Xiaomi hivatalosan is Európába, az emberek nem tudják miről maradnak le.
A Huawei-nek is bevált a terjeszkedés, az Mi telefonok remek konkurencia lennének, talán még kedvezőbb áron. (a Huawei P8 Lite, ami jelen pillanatban talán a legnépszerűbb modell a középkategóriában, egy áron van a Xiaomi Redmi Note 2/3-mal) -
-FreaK-
veterán
"A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a Kínai Népköztársaság marad az elsődleges piacuk, míg India, Indonézia és Brazília kitüntetett figyelmet kap. Az idő ugyanakkor még nem jött el az amerikai vagy Japán piacra való betörésre, tette hozzá Jun az erre vonatkozó kérdésre."
Európáról meg nem is tudják, hogy létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest