Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 25 napos üzemidőt és szuperfényes kijelzőt ígér a Vivo okosórája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Garmin topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
A Samsung szerint pedig az S7-re éri meg várni.
-
TTTotya
senior tag
Meg is lepődtem volna, ha azt nyilatkozták volna, hogy vegyél inkább Meizu-t, mert még mindig nem tudjuk lesz e MI 5 egyáltalán

-
Fejvadi
nagyúr
Végre valami konkrétabb időpont.
-
enginev3.0
félisten
-
manokaki
addikt
-
Sebestyen01
őstag
-
h-yle
addikt
-
enginev3.0
félisten
Én várom

-
akooos
veterán
"pár millió példány"

Jó lesz az pár 100e-nek is, nem kell illúziókat kergetni. Hivatalos úton meg nem kerül Európába 1 se, mert hivatalosan nem forgalmazza itt Xiaomi.
Én nem nagyon láttam Xiaomi telókon CE cert-et és bevizsgálási adatokat, a kézikönyvben. (mielőtt valaki nagyon belekötne a hivatalos szóba)Először pár százezret írtam, de kitöröltem és millióra javítottam. Viszont igazad lehet, kicsit túlzó a pár milliós szám

-
vicze
félisten
"pár millió példány"

Jó lesz az pár 100e-nek is, nem kell illúziókat kergetni. Hivatalos úton meg nem kerül Európába 1 se, mert hivatalosan nem forgalmazza itt Xiaomi.
Én nem nagyon láttam Xiaomi telókon CE cert-et és bevizsgálási adatokat, a kézikönyvben. (mielőtt valaki nagyon belekötne a hivatalos szóba) -
Tomi_Ohl
veterán
Hát igen, a Sony valamit nagyon tud, Z3/Z3C durván jól bírja. De sajnos már ott is visszafelé fejlődést tapasztalni.
-
Baggins86
aktív tag
-
GeryFlash
veterán
Nem azt mondtam hogy tragikus, csak hogy a Sony Z szériái bőven jobbak -300mAh akksival kicsivel nagyobb kijelzővel. Illetve most olvasom, hogy ennek sem cserélhető az akksija, hiába levehető a hátlap...
-
manokaki
addikt
Csalodás
!!!? Miért nekem 3 is volt és mindegyik 7-8 orás Kijelző idöt produkált , az egyetlen telefon volt ( S6 Edge, G4, Honor 7, S6, stb ) mellett ,után amit 2 napig birtam és mertem használni , az a 3060mA-os aksi nagyon jó volt , páratlan üzemidővel !Attila
-
GeryFlash
veterán
FM rádió és normális üzemidő jöhetne és venném, előzőnek hiába volt papíron nagy akksija az üzemidő csalódás volt.
-
haypro
senior tag
Jöhetne már a Xiaomi hivatalosan is Európába, az emberek nem tudják miről maradnak le.

A Huawei-nek is bevált a terjeszkedés, az Mi telefonok remek konkurencia lennének, talán még kedvezőbb áron. (a Huawei P8 Lite, ami jelen pillanatban talán a legnépszerűbb modell a középkategóriában, egy áron van a Xiaomi Redmi Note 2/3-mal) -
akooos
veterán
"A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a Kínai Népköztársaság marad az elsődleges piacuk, míg India, Indonézia és Brazília kitüntetett figyelmet kap. Az idő ugyanakkor még nem jött el az amerikai vagy Japán piacra való betörésre, tette hozzá Jun az erre vonatkozó kérdésre."
Európáról meg nem is tudják, hogy létezik?

Sajnos nem számottevő az a pár millió példány ami hivatalos úton kerül Európába

-
kriszpontaz
veterán
"A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a Kínai Népköztársaság marad az elsődleges piacuk, míg India, Indonézia és Brazília kitüntetett figyelmet kap. Az idő ugyanakkor még nem jött el az amerikai vagy Japán piacra való betörésre, tette hozzá Jun az erre vonatkozó kérdésre."

Dehogynem, csak pont lesz*rják.
-
-FreaK-
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gurulunk, WAZE?!
- Robotporszívók
- Gothic Remake - Fókuszban a harcrendszer
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128gb 81% aksi - Független KORREKT ÁRON
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.12.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Samsung, Micron 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)