Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Számomra is elképzelhetetlen, de 2014-re már komoly lépéseket terveznek a gyártók!
Ezek a mostani vga-k is már az előszelei az új technikának (sajnos egyáltalán nem értek a technikai hátteréhez, így ez számomra is fura).Abu szokta mondani, hogy a vga is a hangkártyák sorsára juthat. Nem elképzelhetetlen, de ebben benne van az is, hogy nem szűnik meg! Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy a jövőben a konzol szerű pc-kbe ugyanúgy lehet majd rakni vga-t (a gyártó saját megoldását), és akkor vagy kiegészítő lesz az integrált gpu (apu, vagy mi), vagy pedig átveszi a szerepét a dVGA.
Passz, találgatni lehet csak, mindenesetre kíváncsi vagyok rá mi fog kisűlni belőle.Azt nem tudom, hogy a későbbi integrált gpu-s pc-kkel - ha lehet bele tenni dvga-t - kompatibilisek lesznek-e a mostani dVGA-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest