- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
csak kérdem én miért nem használja a smart connect-et? miért KékFog?
úgy még több értelme lenne az akksival, ha már csak iPad Pro 12,9hez van...
n+1-edik saját szabvány csatlakozó, ami semmivel sem kompatibilis, de legalább horror licenszdíjat kérnek érte a perifériagyártóktól eladott darabonként. (Lásd szifon füldugó jack és tsai
)
Ha egyáltalán licenszelhető, mert Apple általában nem szokta a többiek orrára kötni megjelenés után pár évig a specifikációt, hogy mindenképpen tőlük vedd a túlárazott perifériákat is.Kékfog meg minden eszközön működik, és csak egyszeri díjat kell fizetni érte, aztán tolhatod milliószámra a nem csak almával működő kütyüket.
(Almás wireless billzet+egerek már jóideje kékfogúak, 10+ éve ott van az integrált BT minden asztali Macban is.) -
Dosi
tag
csak kérdem én miért nem használja a smart connect-et? miért KékFog?
úgy még több értelme lenne az akksival, ha már csak iPad Pro 12,9hez van...
btw egy tabletta pl egy ITben dolgozó emberke dolgát rohangálás közben megtudja gyorsítani(tapasztalat), oké a 5,5-6" kijelzős telók is de nagyobb aksival kijelzővel jobb
(arról nem is beszélve h nem merül 2x gyorsabban a teló mert csak hívás/email-re használod)
-
hemaka
nagyúr
Nagyon igényes, a színe.
-
nyunyu
félisten
Razerem sosem volt, Logitechem meg nem lesz többet, mert 5 éve ők is razeresednek. (=adj ki új, használhatatlanabb terméket másfélszer drágábban)
Nem is tudom, mit fogok venni, ha a most használt MX Revo egerem bedöglik.
(Tudom, ezt írtam 3 éve az egér topikba is. Azóta vettem +2 MX Revót tartaléknak.)
-
nyunyu
félisten
Addig húzós csak, amíg nem kezdesz el használni egy rendes mechanikus billentyűzetet.
Pár hét után már rá sem bírsz nézni a 10k alatti membránosakra, laptopoktól meg pláne ki fog rázni a hideg.
(Nemrég elővettem az IBM USB Travelt, ami a membrános korszakomban sem volt a kedvencem. Grr, negyed óra után ment vissza a szekrény tetejére, ahol töltötte az elmúlt 5 évet.
Hétvégén meg egy 3k-s Genius KB110X-et voltam kénytelen használni.Az kb. annyira használható, mint előző melóhelyemen az engem váltó kolléga L K200-a, vagyis semennyire.)
Egyébként meg mechanikusból is kipróbáltam már sokféle kupakméretet, pont a héten írtam ezügyben egy szösszenetet a billzet topikban, miszerint utálom a billzetem extralapos kupakjait (fekete), meg az átlagos mechanikuson lévő hagyományos OEM méretet (jobbról a második, fehér alapon kék feliratos).
Nekem a klasszikus Cherry billzeteken lévő profil sokkal jobban kézreáll. (fehér numpad, de az ősrégi billzetről mentett szürke kupakok is hasonlóak) -
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Tudom hogy az áruk hasonló, és aki Pro-t vesz annak nem nagyon számít hogy kiad ennyi pénzt billentyűzetre, de elsőre azért még mindig húzós ennyiért billt venni.
Billnek én egy 3-4k-s Logitech billt használok, 10 fast fingers-be 550-600 karaktert tudok percenként. Munkahelyen Lenovo bill van, a billentyűk laposabbak, ott a gépelés lassabb, de nyilván megszokás kérdése. Szóval a kialakítás miatt nyilván ronthat a sebességen, de egy idő után ha sokat nyomjuk meg lehet szokni szerintem.
(#7) TigerCat
Persze értem mire célzol, de ez azért ennyi mert Razer, meg ilyen olyan dolgokat tud. Nyilván van olcsóbban is, de az a 3 szó hogy Razer - Mechanikus - Pro ezzel nagyon drágán el lehet adni a dolgokat.
-
jozsi252
veterán
Beülsz egy megbeszélésre, nyilván billentyűzeten gépelni gyorsabb mint a kijelzőn. Utazol hazafele vonattal, olvasgatod a híreket, filmet nézel stb.. ehhez nem kell bill. És még lehetne sorolni nagyon sokféle felhasználási területet. Ezzel pont azt adják neked hogy kelljen magaddal vinni egy laptopot meg egy tabletet. Jó kis cucc ez a bill, csak az ára.. grr
-
nyunyu
félisten
Cherry is próbálkozott 20 éve vékony mechanikus billzettel, de 20 éve az ML kapcsolójuk nagyon nem váltotta meg a világot, elég neten rákeresni a G84-4100 reviewkre. (az 26mm vastag.)
De ahogy elnézem a Razer oldalát, itt még csak arról sincs szó, szimplán fogtak egy miniatűr 6x6mm mikrokapcsolót, ami jó pár költséghatékony egér görgője alól ismerős lehet (pl. L Perf MX
), aztán köréraktak egy műanyag ollót.
Végülis mechanikus, hiszen egy fém kupola kattog benne, ahogy lenyomod, és az löki ki magát laprugóként, ha elengeded.
-
-
Zoltn
senior tag
Attól, hogy Te nem látod értelmét, még van. Hurcibálod magaddal a tabot, tartalom fogyasztásra tapogatni kiválló. Hazaérsz/visszaért a hotelszobába stb... előveszed ezt a szerkezetet, és megírsz vele egy cikket, mintha noti lenne, elkészítesz vele egy prezentációt, és még sorolhatnám.
Na az megint más, hogy ennél vannak olcsóbb megoldások amik nem biztos hogy rosszabbak, de minőségre ezt nem sokan tudják, pláne mechanikus bill-el.
-
Nem igazán értem, hogy ez mire jó. Ha billentyűzet és kijelző kell, akkor laptop. Ha tapicskolós felület, akkor tabletta. A kettőnek együtt mi az értelme így, hogy gyakorlatilag fixen össze van rakva a kettő és nem csak beleállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest