- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
csak kérdem én miért nem használja a smart connect-et? miért KékFog?
úgy még több értelme lenne az akksival, ha már csak iPad Pro 12,9hez van...
n+1-edik saját szabvány csatlakozó, ami semmivel sem kompatibilis, de legalább horror licenszdíjat kérnek érte a perifériagyártóktól eladott darabonként. (Lásd szifon füldugó jack és tsai
)
Ha egyáltalán licenszelhető, mert Apple általában nem szokta a többiek orrára kötni megjelenés után pár évig a specifikációt, hogy mindenképpen tőlük vedd a túlárazott perifériákat is.Kékfog meg minden eszközön működik, és csak egyszeri díjat kell fizetni érte, aztán tolhatod milliószámra a nem csak almával működő kütyüket.
(Almás wireless billzet+egerek már jóideje kékfogúak, 10+ éve ott van az integrált BT minden asztali Macban is.) -
nyunyu
félisten
Razerem sosem volt, Logitechem meg nem lesz többet, mert 5 éve ők is razeresednek. (=adj ki új, használhatatlanabb terméket másfélszer drágábban)
Nem is tudom, mit fogok venni, ha a most használt MX Revo egerem bedöglik.
(Tudom, ezt írtam 3 éve az egér topikba is. Azóta vettem +2 MX Revót tartaléknak.)
-
nyunyu
félisten
Addig húzós csak, amíg nem kezdesz el használni egy rendes mechanikus billentyűzetet.
Pár hét után már rá sem bírsz nézni a 10k alatti membránosakra, laptopoktól meg pláne ki fog rázni a hideg.
(Nemrég elővettem az IBM USB Travelt, ami a membrános korszakomban sem volt a kedvencem. Grr, negyed óra után ment vissza a szekrény tetejére, ahol töltötte az elmúlt 5 évet.
Hétvégén meg egy 3k-s Genius KB110X-et voltam kénytelen használni.Az kb. annyira használható, mint előző melóhelyemen az engem váltó kolléga L K200-a, vagyis semennyire.)
Egyébként meg mechanikusból is kipróbáltam már sokféle kupakméretet, pont a héten írtam ezügyben egy szösszenetet a billzet topikban, miszerint utálom a billzetem extralapos kupakjait (fekete), meg az átlagos mechanikuson lévő hagyományos OEM méretet (jobbról a második, fehér alapon kék feliratos).
Nekem a klasszikus Cherry billzeteken lévő profil sokkal jobban kézreáll. (fehér numpad, de az ősrégi billzetről mentett szürke kupakok is hasonlóak) -
nyunyu
félisten
Cherry is próbálkozott 20 éve vékony mechanikus billzettel, de 20 éve az ML kapcsolójuk nagyon nem váltotta meg a világot, elég neten rákeresni a G84-4100 reviewkre. (az 26mm vastag.)
De ahogy elnézem a Razer oldalát, itt még csak arról sincs szó, szimplán fogtak egy miniatűr 6x6mm mikrokapcsolót, ami jó pár költséghatékony egér görgője alól ismerős lehet (pl. L Perf MX
), aztán köréraktak egy műanyag ollót.
Végülis mechanikus, hiszen egy fém kupola kattog benne, ahogy lenyomod, és az löki ki magát laprugóként, ha elengeded.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest