- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Tudom hogy az áruk hasonló, és aki Pro-t vesz annak nem nagyon számít hogy kiad ennyi pénzt billentyűzetre, de elsőre azért még mindig húzós ennyiért billt venni.
Billnek én egy 3-4k-s Logitech billt használok, 10 fast fingers-be 550-600 karaktert tudok percenként. Munkahelyen Lenovo bill van, a billentyűk laposabbak, ott a gépelés lassabb, de nyilván megszokás kérdése. Szóval a kialakítás miatt nyilván ronthat a sebességen, de egy idő után ha sokat nyomjuk meg lehet szokni szerintem.
(#7) TigerCat
Persze értem mire célzol, de ez azért ennyi mert Razer, meg ilyen olyan dolgokat tud. Nyilván van olcsóbban is, de az a 3 szó hogy Razer - Mechanikus - Pro ezzel nagyon drágán el lehet adni a dolgokat.
-
jozsi252
veterán
Beülsz egy megbeszélésre, nyilván billentyűzeten gépelni gyorsabb mint a kijelzőn. Utazol hazafele vonattal, olvasgatod a híreket, filmet nézel stb.. ehhez nem kell bill. És még lehetne sorolni nagyon sokféle felhasználási területet. Ezzel pont azt adják neked hogy kelljen magaddal vinni egy laptopot meg egy tabletet. Jó kis cucc ez a bill, csak az ára.. grr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged