- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
gyakorlatilag 1-1,5 évnél tovább egyiket sem használtam
Ennyi. Én pl. annyi fontosabb dologra el tudom költeni a pénzem, mint a telefon, ellenben szeretem, ha a dolgaim nem úgy néznek ki, mint amit most szedtek össze egy ócskapiacról. Vannak olyanok, akik hó végén csak tologatják a be nem fizetett csekkjeiket, de évente azért muszáj új telefont venni... Minek? Ha tönkre megy, az más kérdés, de ha vigyázol rá, kisebb az esélye, hogy pár hónap alatt elhasználódik. Ha évente mégis muszáj cserélni, mert kinéznek maguk közül a haverok a régi vacakkal, akkor sem baj, ha normális állapotban van, mert úgy el lehet adni. De ha enélkül is van miből kicsengetni az új árát, akkor persze elég egyszerűen kidobni (mondjuk szó szerint azért mégsem, mert veszélyes hulladék...). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest