Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mind mind mind világos és eddig is az volt(még ha ki se néznéd belőlem, akkor is). Teccik érteni (leszámítva a konkretizált SB-E körüli homályokat)?
Kit érdekel, hogy mi az alapja, hogy honnan ered? A kérdés, kinek/hova szánják? Még mindig ezen lovagolok, de hagyjuk is. Egy oldalon vagy Te, Én meg a másikon. Értem is a Te oldaladat, nem azzal van a baj. Azzal, hogy az Intel nem szerverbe szánta. Hanem asztalra ezért kell ezt asztaliként kezelni. Még akkor is ha pl a négycsatornás mem vezérlőt az asztali progik tizede használja csak ki. Oda van szánva. És ehhez képest sajna a bull akárhonnan is nézzük... asztalra vetítve, még mindig csak kislapát. Az árak meg most nincsenek megemlítve. Mint ahogy kismillió másik dolog sincs. A kérdés, hogy legerősebb asztali, intel / amd versenyben ki hol van most. -
Az egyeshez szoktak feltenni mentő kérdéseket is
Az SB-E nem proci. Hanem foglalat, vagy plattform, nem? Az meg tök mind1, hogy honnan ered. Tudom, hogy servernek lett fejlesztve, de "lehozták" desktopra. Rohadtul nem az a lényeg, hogy minek lett tervezve, hanem hogy hol "dobják be". Az árról meg nem érdemes vitát nyitni, hogy az is az mutatja, hogy... ez egy desktop proci. A server a 8magos megfelelője Xeon névvel ellátva. Azt ezek után mindenki annak használja aminek akarja.
Ha jól tudom akkor ez inkább worksation alapokhoz jó. Az meg szintén asztali (azaz desktop) gép.
A bull meg egyértelműen desktopra(beleértve workstation) lett bevetve, és az opteron maradt meg severnek.re: (#35) pcsullog
Mindig próbálkozik az ember. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5-13500 OEM
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest