Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
Szarni nem szar ez a képminőség csak a társított árral az. Én elfogadnám a képminőséget magát ha ezt tudná a kompaktom.
Másképpen úgy szól ha érteni akarom a szöveget, h 200k mit vennék? Ezt biztos nem! Méret evf, átfogás kutyafüle. Alapvetően ennek is az a baja mint a többinek: tele a padlás a jobbnál jobb fgépekkel. Most az a normális, ha átlag félévente lecserélem a családi fgépet? Szerintem még Monaco-ban sem szokták megtenni. A pénz a legkevesebb. A fáradtságot nem éri meg.
-
PRO-peller
senior tag
A kompakt fgépeknél a videjó tudás is elvárhatóan jónak kell lenni. Ebben az Oly eddig nem volt topon. Ehhez átfogáshoz a társított fényerő igen is megfelelő szvsz. Az xz-2 höz mérten nem sorolom, de előrelépésnek érzem. Máris szimpatikusabb, mint a p7800. Én vallom, h átlagjúzernek családos kirándulós igényes józsi ezek a csúcskompaktok a lehető legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest