Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
WonderCSabo #38 üzenetére
Én a kártyámat tapsoltam, na majd legközelebb jobban figyelünk mindketten
(#39) marcus.fenix: hát ja, ez van
-
Iron Funeral
őstag
válasz
WonderCSabo #19 üzenetére
& (#23) buherka
Sajnos nincs megfelelő szmájli, de ha megnéztétek volna a profilomat akkor elkerülhető lett volna ez a "hatalmas" dühkitörésnem véletlenül volt ott a =>
A regem. időpontja nem mérvadó, én már akkor követtem a ph!-t amikor annó tesztelték a Radeon 9700-at és volt örömködés a 6x AA miatt UT2003-ban
basszus az majdnem teljes 8 év na el is szállok a géptőlpeace
-
Iron Funeral
őstag
Örvendetes tény, hogy a több mint két éves, hulladék 8800GT reccenés nélkül viszi a játékot
Az új játékok grafjáról meg annyit, hogy igen is, legyen színes, csillogó, meg akármi és ne a valóságot utánozza, ennyi erővel ki is ülhetnék a teraszra, olyan felbontású textúrákat úgysem látok egy játékban sem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest