- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Mennyi a reális akku idő?
-
johnyblaze
aktív tag
Elég tetszetős,és már az ára is elfogadható.
-
19_OsY_81
aktív tag
Honnan érdemes bőr szíjat rendelni Apple Watch Series 2 42 mm órához? Nyilván nem Apple-től, mert az egy vagyon, már néztem.
Köszönöm.
-
Lacok
őstag
Apple wristwatch phone
-
-
gergejly
aktív tag
válasz
Lord Sidious #28 üzenetére
A wr 50 nem azt jelenti h 50 méterig vízálló. Felszínközeli víznyomást kibír. esetleg úszásból eredő dinamikus nyomást elvisel. lehet benne mosogatni, zuhanyozni, le lehet mosni. Esőben kimehetsz vele. egy méternél mélyebbre semmi esetre sem. vizisportokhoz sem.
-
gergejly
aktív tag
Azért irígylem azokat, akik iphone nélkül nem tudtak elmenni futni eddig
De hálistennek ennek vége, hiszen rajtuk segít az új watch.
Ami engem illet, el tudtam menni világ életemben, iphone nélkül futni...
De gyakran fájt a lábam... lehet, ezért?(Volt hogy le is izzadtam.)
Alig várom, hogy az almás fanok rámugorjanak és szétszedjenek
-
Halkow.
senior tag
Új iphone mellé bizos ropadt hasznos és menő, no meg pokémon go is van rajta akkor biztosan lesz egy réteg aki már azért is megveszi.
-
simonzé
addikt
Okosóra... ÓuuuuuTe!
-
Robert_F
tag
Kixxxx randa... De legalább biztos' olcsó. 😊😊😊😗😗😗
-
Matada2.3
veterán
Ráfért már a frissítés, viszont nem hozott nagyon semmi újat.
-
Venyera7
senior tag
Mièrt nem alma alakja van?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem csúnya, de nekem jobban tetszenek a kőralakúak.
-
macskea
őstag
válasz
FollowTheORI #50 üzenetére
Ez az Apple láthatatlan áremelkedés politikájára vezethető vissza. Azaz minden évben igyekeznek az azonos háttértárral rendelkező modelleket azon az árszinten adni, mint az elődmodell azonos háttértárral rendelkező verzióját, míg az árlista alján lévő olcsobb, de kevesebb háttértárral rendelkező modellek rendre eltűnnek a frissített portfólióból, viszont megjelenhetnek drágább, de nagyobb háttértárral szerelt verziók. Persze itt-ott vannak kivételek, de az alapvető stratégia ez. Emelnek, de nem úgy.
-
BDave
őstag
Miért, mit szeretnél még egy sportórával csinálni? Pl a Suunto Ambit3 széria szinkronizál a telefonoddal és megmutatja az üzeneteidet, nem fogadott hívásokat, stb. Annak a fő profilja a sport és másodrendű a kommunikáció. Most az Apple ezt az órát sportóraként állítja be, de annak talán gyenge.
-
Ed Parker
nagyúr
De most komolyan, ez nem es Doxa vagy Rolex, ezek techbuzi termékek, ami most menő, jövőre meg lesz más.
Annyira mindegy hogy 1v2 évig bírja a szaunát vagy a tömítések meglazulnak.
Az viszont egyáltalán nem biztos hogy vesz újat a tulaj.
Van az elején es nagy hype, aztán elmúlik. -
Hadrian
tag
válasz
Ed Parker #61 üzenetére
Ha bírja az jó, de a kérdés az, hogy az Apple mit ért az 5 bar alatt. Vitás esetben visszadobhatja nem rendeltetésszerű használat címszóval.
A hivatalos 5 bar esetén pedig tényleg az lesz a helyzet, hogy a mezei user folyton a kezén fogja tartani az órát, ami tényleg járhat azzal, hogy a napon felhevült majd vízbe vitt óra tömítései megadják magukat.
A szaunáról nem is beszélve. -
Parallaxis
addikt
válasz
RaveForce #19 üzenetére
pedig arra számítottam, hogy leraknak valami ízig vérig premium kerek kijelzős ipariformaterv műremeket
A kerek kijelző baromság, a Gear S2 Classicomnál is sírom vissza a Gear 2 szögletes kijelzőjét.
A kerek megjelenítő egyszerűen alkalmatlan normális szöveges megjelenítésre és egy okosóránál ez elsődleges szempont.Persze aki csak azért vesz ilyet, hogy villogjon vele és nem nagyon használja, annak megfelel a dizájnos megjelenés...
-
Hadrian
tag
Azért az nem mindegy, hogy azt mondják, hogy letesztelték vákummal vagy túlnyomással, hogy bírja az 5 bart vagy vagy minden órát letesztelnek ISO 2281-re és papírt is adnak róla. Ha csak simán túlnyomással teszteled 5 barra az nem ugyan az, mintha raftingolás közben a kezeden van és a víz nagy sebességgel nekicsapódik.
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #52 üzenetére
jó hát tőled nem is vár mást az ember, majd ha az apple is kerek kijelzőt gyárt hozzá, hirtelen tetszeni fog az
-
joey04
titán
Jó-jó de még most se kéne okosóra.
36: a nót 7 meg 290k
-
Skynet258
veterán
A SiP az nem inkább a System in Package rövidítèse akarna lenni?
-
moma
őstag
válasz
FollowTheORI #50 üzenetére
Azért kell a 32-es, hogy komoly kompromisszum legyen annak, aki azt veszi. hogy legyen ok nem a legkisebbet venni.
-
Jó nagy smucigság, hogy nem maradt meg inkább a 64 gigás modell, mint minimum... megszüntették a 32-est, most meg visszahozták... hát ez lol.
Miért nem lenne az jó hogy 64/128/256?
Ráadásul pont a 64 volt egy értelmes méret inkább... tipikus apple.Amugy ez az új jet black bitang jól néz ki, kíváncsi leszek hogy bírja majd a karcokat, de minden más szín meg kialakítás gagyinak/ósdinak hat számomra mellette.
Ami a Watch-ot illeti, a telefonok helyett az órát kellene vékonyítani erősen... ez még elég bumfordi szerintem.
Amugy az új hw és a régi frissítése és olcsóbban adása üdvözlendő tényleg, akit érint biztos örül neki. -
MeszesKPT
őstag
Ez olyan mint a Chokito. A cikkből viszont nem kaptam választ a legfontosabb kérdésre: lesz aranyozott változat? Felesleges tízezer dollár már nagyon égeti a zsebemet.
-
Lord Sidious
senior tag
Folyamatos kapcsolattal es hasznalva
nyilvan ugyan annyi feature-el es 1000 nites max erteku kijelzovel. Ha varj nem... 128x128 pixeles leggagyibb tft-vel vagy egy jopar generacioval ezelott e-inkel, gps nelkul, csiga lassu hardverrel, 3D tuch, diktalasi es osszekotve indirekt telefonalasi kepesseg nelkul stb, stb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tom956ster #40 üzenetére
Egy órája lett vége, az egyik cikket menet közben megírtam, a másikat utána rögtön, ez ennyi idő, képek kellenek hozzá, behalt kétszer a Telekom mobilnet és közben fél fejjel interjút adtam az Inforádiónak, mert nekik is fura mód most jutott eszükbe. Ahol hamarabb kiment, ott egy komplett csapat dolgozott rajta.
Élőzni szerintem a mindenki által nézhető stream korában relatív felesleges.
-
Quqesz
nagyúr
Upsz most nézem európában az alap modell 759€.....
-
Cathulhu
addikt
Ez még mindig borzasztó rusnya.
-
-
tom956ster
aktív tag
Szerintem van itt kraft, csak pihennek az IFA vélhetően fárasztó volt...
Anno én emlékszem valami elő közvetítés felére, de lehet hogy rosszul emlékszem....
Mindegy, megnéztem élőben. Meg majdnem értettem is az egészet, amin én lepődtem meg a legjobban.
Bár ha azt vesszük, hogy az excited és az amaizing igen sokszor elhangzott, így mar nem volt nehéz...
Engem igazából csak az iPhone érdekelt. Szép meg jó is, ezen nehéz lenne vitázni, persze kicsit elfogult vagyok... Ellenben hogy a jack csati bukott így picit szivatas, hogy vagy toltesz, vagy zenét hallgatsz. Frankó az ear pods. Főként az lett volna, ha az alapcsomag része. Kis hazánkban kb 300 lesz a plusz nyitoára és erre meg fizessek minimum 60 rongyot ha akarok madzag nélküli Apple fülest. Picit itt mar elszállt a ló szerintem... -
Szilofon
aktív tag
Nike+ szép, és ennyi. Ha tényleg marad az 1 napos üzem idő, az kicsit ciki.
-
sirály69
őstag
I7 plus ára: 300.000 Ft
-
willope
tag
Mindenhol lehozták már a cikket az ájfon 7-röl. Itt mire várnak, tapsra?
Csak kérdezem, mármint a szerveres huzavona után most itt ez az új töketlenkedés.(ill, objektivitás hiánya) -
Postas99
senior tag
50M? tényleg?
50M annyit tesz hogy a készüléket vízbemártás előtt megfelelő hőmérsékletre kell hűteni. Tehát felhevült állapotban nem kolbászolunk be vele a vízbe. Sós vízben a használata nem ajánlott, mert károsodik a szigetelés és maga a szerkezet is.
Egy zuhanyzást viszont ki fog állni. Hurrá!!
A tárcsázó hibáját sikerült már kijavítani? Ha már valami innovációról is beszélünk?
-
resu8823
tag
Csak én érzem azt mostanába, hogy a mobilarena-ból kifogyott a szufla? Nincs már egy új iPhone cikk, csak a watch-hoz ír pár hozzám hasonlóan elkallódott?
égő...
-
bul07
nagyúr
Ha marad a 1napos töltési ciklus akkor ez vicc
Már egy 20$ Kínai is bírja 2-3napot egy töltéssel(folyamatos kapcsolattal, és használva)
Legyen akármilyen jó is napi töltés ne már(már ha tényleg napi töltés lesz) -
RaveForce
veterán
-
Neurotoxin
őstag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
Most lett vége, bár nem tudjuk meg, hogy milyen catering szolgálja majd ki a meghívott újságírókat
Kár hogy nem nevettem ezen a 16 -> 32 GB-ra váltós slideon: "az alap model 16, jah mégsem, csak vicceltem, mert 32" Már rég ekkorával kellett volna adni az alapot. Az új fényes fekete szín egyébként király, végre a keret is fekete lett, így már üt.
Amúgy összefoglalom a lényeget:
Amazing, beautiful, widecolor gamut, 6 lens camera, truly amazing, sharper, more black, re-invented, pikachu!, super mario run (ez legalább poén), fantastic, 40-(50?)% faster, 25% brighter éééés: "the most fastest processor ever in smartphone"
Komolyan úgy érzem utána magamat, mint egy agymosott, aki 24 órája a Top shop csatornát nézi.
A végén lévő Sia-s bohóckodást csak én éreztem kínosnak? Főleg az első klipp képi világa volt nem igazán ide illő....
De a watch legalább tetszett.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
RaveForce #19 üzenetére
Csakhogy az appokat jobban lehet kezelni egy negyzetes kijelzon... Az 50 meteres vizallosaggal pedig elegge magara tettek a lecet. Illetve, hogy az elozo gen.-be is betettek az uj SoC-ot.
Az i7 ara marad az eddigi metodus szerint. Jott a 6S tavaly nyito helyere a 6S meg a 6-era ami meg kiesett. Jo hir, hogy a 6S es 6S plusnal is alapszinten duplazzak a tarhely meretet, arvaltozas nelkul. Igaz ez mar eleg elegge... Szukseges volt.
-
BoneDragon
veterán
Még mindig bűn ronda.
-
Ed Parker
nagyúr
eddig is vízálló volt, ez mér új ficsör?
1000 és egy video van róla hogy fürödnek benne medencében.arról persze nem írtak hogy most már elég lesz 2-3 naponta tölteni vagy ugyanúgy naponta.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem kezdenek elmenni az elegáns, kúltikus modelltől a sportos laza stílus fele. Majd kiderül jó-e ez az irány, de inkább egy moto360.....
-
Solten
őstag
Maradt ilyen bumfordi ize?
-
RaveForce
veterán
válasz
Juhaszatti #20 üzenetére
azok gymek, te kis tudatlan
de egyébként igaz.
akiket érdekel: LIVE..volt
-
nobiand
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
Én se láttam, lehet lemaradtam...
De itt van egy kis írás, és árak is vannak már. IPhone 7 -
Juhaszatti
addikt
válasz
Menthirist #7 üzenetére
Valahogy mégis tele vannak játékosokkal a városok. Minden "pokéstop" elvoglalva, és telepakolva játékosokkal és az ő pokémonjaikkal.
-
RaveForce
veterán
hát ez randa, mint volt...
pedig arra számítottam, hogy leraknak valami ízig vérig premium kerek kijelzős ipariformaterv műremeket...erre..
-
-
munnergep
senior tag
Eddig rá sem néztem a watch-ra, de a Nike+ verzióval megvettek.
-
Az, hogy a régi modellt megtartják, és frissítik a hardvert egészen új dolog az Apple-től.
Jár érte a piros
-
Crytek
nagyúr
Üzemidő gobdolom megint 1 nap
-
dlaj
őstag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
Kimondottan jók az újítások (a GPS hiánya szerintem elég érthetetlen volt az elődnél), a Nike+ meg szuperül néz ki. Az árazás persze más kérdés...
-
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
milyen közvetítés?
élő nem szokott lenni mobilarena-n, a bemutató meg még tart, majd lesz cikk. -
-
ForRedGlory
félisten
Most csak en vagyok a vak vagy tenyleg nincs kozvetites az iPhone 7 bejelentesrol?
-
sajo13
senior tag
válasz
rottenbull #1 üzenetére
Ez a forma (design) 4-5 éve még nagyon-nagyon menő lett volna, de ma már lehetne kissé "órásabb" is a design, láttunk már szebbet sokkal kisebb gyártóktól is. Ez olyan, mint egy mini telefon.
-
dutrás
őstag
Természetesen aranyáron!
-
Gilberto
aktív tag
És van hozzá Pokemon Go is, amit hatalmas ficsöként emlegetnek almáék...
-
rottenbull
senior tag
Sajnos a formaja a gond nalam meg a kis merete. A tudasa mar rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma GPS, fejlesztett hardver és kijelző, de ugyanaz a formavilág jellemzi az Apple új, Watch OS 3-mal érkező óráját. Lesz rajta Pokémon Go is.
- Politika
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch4
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest