- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
#25237004 #39 üzenetére
Természetesen csak tréfa volt, és az 550 eurót úgy értem, hogy a megjelenés után egy évvel, üzletben ennél csak drágábban lehet megvenni. 4060ti vagy 5060ti lényegtelen, lehetséges, hogy utóbbi lesz, ha igaznak bizonyulnak a szivárgó infók, miszerint majdnem kétszeres lesz a teljesitmény növekedés. Talán ezzel próbálják jelezni a jelentős ugrást? Ha igy lesz, meg is fogják kérni az árát rendesen gondolom...
Nem várok olcsó kártyákat még akkor se, ha minden optimálisan alakul is addigra.( Vége a háborúnak, az inflációnak, a bányászatnak.)
Az a világ ami 2019 előtt volt, már nem tér vissza. -
thedioda
tag
válasz
#25237004 #34 üzenetére
Teljesen egyetértek, csak itt sokak hozzászólásából inkább a sóval való behintés jött le
. Egy nagyobb korrekción már átestünk az év végén, szerintem most egyenlőre kisebb mocorgáson kívül egy darabig már nem lesz semmi. Shortolás meg megint a nagyobbak játékszere, ha ellenkező irányba indul meg, hatalmas szívás tud lenni tartani a pozíciót míg kedvezően alakul a helyzet, ha nincs elég tartalékod
.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
#25237004 #29 üzenetére
Meglátjuk mi lesz. Én kizártnak tartom, hogy valaha is 400 euroért komoly teljesitményű (3080) kártyát lehessen venni. Azok az idők már nem térnek vissza. A 4060 szerintem 600 dollár körül fog nyitni, csak a gyártási költségek emelkedése miatt is. Aztán, hogy mennyiért lehet majd kapni, majd kiderül. Egyenlőre túl sok a feltételezés: ha a kriptopiac összeomlik, (szerintem nem fog, bár örülnék neki) ha tudnak gyártani eleget, ha nem lehet vele bányászni, stb. Ha minden ideálisan alakulna akkor megnyugodhatna a VGA piac, de a dolgok ritkán alakulnak minden szempontból reményeink szerint. Én nem vagyok optimista az árakat illetően az új szériánál...
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
#25237004 #22 üzenetére
A 3xxx kártyák már nem nagyon érdeklik őket, kifutóban vannak, kevesen keresik. Az új kártyákra biztos nagy lesz az érdeklődés, az első évben túlkinálatra nem számitok, ( háború és annak következményei) ráadásul nagy kérdés milyen lesz a kihozatal az új chipek esetében? Benne van a pakliban, hogy a scalpereknek kedvez majd minden.
Jó kérdés hány scalper lehet világszerte? A világ nagy, az meg majd kiderül mennyi szabadon elkölthető tőkével rendelkeznek?
Tartok tőle, hogy egy új befektetési forma megszületésének voltunk szemtanúi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest