Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, hogy nem jó erre a távoli asztali elérés. Azt írtad, hogy távirányító, ami sokmindent jelenthet. Bocs, de ebből nem vágtam azonnal, hogy mire gondolsz! De hagyjuk is, mert tényleg más világban mozgunk. Egy Android root jog nélkül számomra használhatatlan. Előbb keresnék megoldást root -ra, mint ilyen Airplay izékre. Nem tudom, hogy mostanság mit szokás futtatni egy HTPC -n. Nálam, az Androidos Boxon Kodi van. Sztem az HTPC -n is megállja a helyét. A Kodi látja a telóm megosztott mappáját. Lehet, hogy az én módszerem idejétmúlt (bár sztem nem), de jelenleg, kettőnk közül nem nekem van nehézségem azzal, hogy a telómról bármilyen médiatartalmat megjelenítsek a TV -n.
-
vicze
félisten
"eszközödről streamelsz bármit a fogadóra."
Nem egészen. Felhőből streamelsz és az eszközzel mondod meg, hogy hova, pont ez a lényeg, hogy nem kell semmi köztes tároló vagy bármi, és nem is továbbít egy linken kívül semmit.
A telefon csak egy központi irányító sok-sok internetre kötött eszközhöz, egy mindent átfogó protonokkal, ez az "ideális" állapot. (Azzal is tisztában vagyok, hogy vannak korlátai.)
Te is eléggé "kicsiben használod", nem feltétlenül rendeltetés szerűen, és túl macerásan a PC közbeiktatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest