- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, hogy nem jó erre a távoli asztali elérés. Azt írtad, hogy távirányító, ami sokmindent jelenthet. Bocs, de ebből nem vágtam azonnal, hogy mire gondolsz! De hagyjuk is, mert tényleg más világban mozgunk. Egy Android root jog nélkül számomra használhatatlan. Előbb keresnék megoldást root -ra, mint ilyen Airplay izékre. Nem tudom, hogy mostanság mit szokás futtatni egy HTPC -n. Nálam, az Androidos Boxon Kodi van. Sztem az HTPC -n is megállja a helyét. A Kodi látja a telóm megosztott mappáját. Lehet, hogy az én módszerem idejétmúlt (bár sztem nem), de jelenleg, kettőnk közül nem nekem van nehézségem azzal, hogy a telómról bármilyen médiatartalmat megjelenítsek a TV -n.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérhető a legújabb zöld robotos főverzió, az Android 6.0 Marshmallow végleges kiadása, mely elsősorban motorháztető alatti újdonságokat és finomhangolást kínál a Lollipopban bennmaradt bakik után.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest