Új hozzászólás Aktív témák
-
CloakedWayne
tag
Latom nem jutott el meg leegyszerusitve sem, nagyon jo irany: fekete stb. csak meg 2 ev kell neki kb., hogy bererjen. Mert fel eves beegett S6 eleg ciki. En csak azt mondom nem a Samsung fogja helyeretenni a dolgot. Addig nekem es sokaknak jo az IPS. Ez lett volna. Nyilvan ez ellen is lesz valamid, de en azt mar leszarom.
-
CloakedWayne
tag
Ja, meg lenne az elozo LG Amoled vs. Samu Amoled vitahoz egy hasonlatom: Tegyuk fel, hogy tobb emberrel elsz egy lakasban, es reggel eleg nagy a forgalom az egyetlen WC kornyeken es egy ido utan mar a levegobol megmondod, hogy ki volt elotted, de nyilvan nem is ez lesz a fo kerdes, hanem, hogy valoban van-e kedved az ilyesmihez? Szerintem logikusabb varni a friss levegore inkabb meg 5 percet, ha van ra lehetoseg, itt marpedig van: IPS-nek hivjak.
-
CloakedWayne
tag
Szerintem nem sok ertelme van ezeknek a cikkeknek, mivel egy bizonyos igenyszint(megbizhatosag, minoseg, design) felett mar ugy is csak az iPhone johet szoba, de persze csak ha maximalista vagy es a legjobbat akarod, szoval most addig teljesen mindegy, masban mi van. Az olimpian sem a negyedik stb. helyekert folyik a harc a legjobban... Nyilvan a legtobb embernek, mint nekem is, megfelel egy Samsung, LG vagy egyeb kinai gyarto termeke is, ott elofordulhat az AMOLED. Nem veletlen, hogy a 1.5millio+-os premium monitorok is valamilyen IPS-ek, szoval ha mar ennyi penzt kiad az ember egy mobilra, ne ezzel erveljenek, hogy sikerult az olcsobb panelt belerakni. Ami beeghet es nem is rendelkezik olyan sub-pixel elrendezessel(1/3 kisporolva), ami lehetove teszi a szomszedos pixelek egymastol valo teljes fuggetlenseget: 200+k-ert ne ezzel szurjak ki a szemem, de meg 50-ert se.
Tehat remelem, hogy jon majd a 7/7S, amibe raknak majd egy normalis RGB-s Amoled-et, amibol nem sporolnak ki semmit es tovabb is birja, na akkor utana majd koveti mindenki, mert muszaj.
-
CloakedWayne
tag
válasz
ToniSoprano #83 üzenetére
Csimcsamcsung
-
CloakedWayne
tag
Sajnos nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá.
Kapjon teljes RGB matrixot, then imma be all over that bitch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged