- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
CloakedWayne #92 üzenetére
Nem, annyi idő kell neki amikortól feltűnik az iphoneban ha jól értelek. Tehát lehet akár egy év múlva is hirtelen ez lesz a "legjobb" technológia ha követem a gondolatmeneted.
Aki sokat mailezik az veszi az ips-t, aki nem annak totál mindegy mert nem fog beégést összehozni napi fél óra telefonnyomkodással. És bizony elég sok ember ilyen, kvázi akinek nem munkaeszköze a telefon. -
Dealer95
őstag
válasz
CloakedWayne #92 üzenetére
egy bizonyos igenyszint(megbizhatosag, minoseg, design) felett mar ugy is csak az iPhone johet szoba, de persze csak ha maximalista vagy es a legjobbat akarod
Mér persze ha iOS rendszert szeretne az illető.
szoval ha mar ennyi penzt kiad az ember egy mobilra, ne ezzel erveljenek, hogy sikerult az olcsobb panelt belerakni
Most ez komoly? Attól, hogy valaminek az előállítási költséges kevesebb lett, mint a másiké, már szar, és nem lehet jobb?
Egyébként meg tessék: egy beégett iPhone: [link] ja de várj, ez IPS, hogyis van ez...?
Na meg az IPS-nek is vannak betegségei, ott a sárgulás is, elég gyakori probléma..Fél éves beégett S6?
Minden használatfüggő, max fényerőn hamar beégnek, de ahhoz fix tartalomnak kell jelen lennie a kijelzőn.Én is teszek a Te véleményedre akkor, ha így állunk
nem tudom miért ez a hangnem, vagy hogy kinek képzeled magad...semmit nem írtam ellened, nem tiportam a lelkedbe, csak el kellene fogadni, hogy vannak mások, akiknek más az igénye vagy preferenciája, mint neked.
-
válasz
CloakedWayne #89 üzenetére
Ez vita a crt vs. lcd ,vagy az lcd vs. plazma idején is lement (gondolom),ma mégis kihalt a crt is és a plazma is.
A úgyis piac,de leginkább az előállítási költségek fogják eldönteni hogy merre fog billenni a mérleg nyelve.Ha sokkal olcsóbb lesz az amoledet legyártani mint az ips-t,akkor el is dől a csata,hiába lesz ellentábor.
Ne érts félre,nem vagyok amoled fun,szeretem az ips-t is (leginkább az iphoneok/ipadek kijelzőjét),mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. -
Dealer95
őstag
válasz
CloakedWayne #89 üzenetére
attól, hogy szerinted az IPS a király, még másoknak lehet más véleménye, nemde?
(gondolok itt pl. a több millió Samsung tulajra, akik megelégedettséggel használják a telefonjukat és élvezik a garancia adta lehetőségeket: 2 éven belül új kijelzőt kapnak ha beég...)
Én nem tudnék már IPS-es telefont használni, egyszerűen a valódi fekete hiánya elrontja az összképet. -
válasz
CloakedWayne #87 üzenetére
Hát igen,az amoledet évek óta reszelgetik/fejlesztik,de a beégést még mindig nem tudták kiküszöbölni,bár már kevésbé hajlamosak rá és lassabban következik be.
Sajnos mivel még nem tudják kiküszöbölni teljesen,így természetes hogy a monitorokba nem ezt rakják,ha telefonnál max fényerőn már napi 5-6óra kijelzővel 1-1,5 után látszik a beégés,akkor monitornál ehhez nem kéne fél év se,a monitor általában magas fényerőn üzemel átlag 8-10 órát (vagy 0-24ben megy).
Windows esetén legelsőnek a tálca égne be.
És tényleg az lesz hogy ha kijön az első amoledes iPhone,onnantól meglepő módon a "sz@r amoled,maradjon csak a csamcsung sz@rjaiban" gondolkodás helyét átveszi a "Huuu de szuper az iPhone kijelzője,nincs ennél jobb" reakció.
Mert mint tudjuk ha valami nem az iphoneban van az sz@r,de amint belekerül akkor az már isten! -
ToniSoprano
addikt
válasz
CloakedWayne #84 üzenetére
Szerintem maradjunk a Samunál, az magyar név és rövvidebb.
-
guriga1234
addikt
válasz
CloakedWayne #84 üzenetére
Komoly ember lehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged