- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez majd kiderül. A VR sisak szerintem sem ideális 3D mozira, mert nagy, nehéz és kényelmetlen de készíthetnek könnyebb videoszemüveget is. Annyi biztos hogy ha minkét szemre jut 1-1 kijelző akkor már meg is szüntették a 3D tévék talán legfőbb hátrányát, mert nincs crosstalk, nincs villódzó aktív szemüveg, se felezett sorok. A Sonynak voltak korábban egész jól kinéző videoszemüvegei. Azokat is fejleszthetné a PS-VR mellett.
Szóval a technológia elvileg már rendelkezésre áll, csak ergonomikusabb formába kellene önteni, hogy egy többórás mozi ne szenvedés legyen, akár 2D, akár 3D.
-
StLui
veterán
3D sem bukott meg szerintem, én mai napig csak Imax 3D filmekre megyek, többit kivárom otthoni verzióban, nem volt még "kedvem" venni 3D lejátszót, power DVD meg macerásnak, vagy drágának tűnt.
Ezt meg alig várom, hogy használható legyen pláne játékok, főleg űrhajó, autó szimulátor terén. Mindezt 50 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest