Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
Nem kell, de érdemes hisz már szinte minden zászlóshajó ezzel a mérettel jön ki ( nem véletlen ! )
-
babkukta
senior tag
Én nem tartom okos megoldásnak ezt a méretet. Eddig pont azért volt egy S és egy Note széria, hogy akinek nagyobb kijelző kell, annak ott a Note, akinek meg kisebb méretű kell, ott az S. Hát, most akkor az egyik 5,5", a másik meg 5,7?
Tehát most már annyi lesz a különbség, h az egyikhez van toll, a másikhoz meg nincs. Viszont nem értem, h mit keres a cikkben az S Pen?? Most akkor már ehez is lesz? Mert akkor végképp nem értem a Note széria létét a jövőben.
-
mg1992mg
őstag
Nem vesz senki 5 col alatt telefont?
Nekem Lumia 930-am van, viszont egy kézzel már nem érem át, és ez rengetegszer zavar. Igen, pici kezem van, ez van.
Szóval mire megyek én egy 5,5 colos Samsunggal? Az égvilágon semmire.
Nekem az 5 col a határ, amit még azért kényelmesen tudok használni, nem érdekel '15-ben már mi a trend. -
Garada
őstag
A méret nézőpont kérdése én mindenesetre várom mi fog kisülni belőle, nincs már messze.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Gaberiellb #5 üzenetére
Lazán
-
FIREBLADE78
addikt
Áldom a napot amikor váltottam szifonra,pedig világ életemben szidtam,utáltam az epölt és csak galaxy s telefonjaim voltak,tehát "lemaradtam"
Hülyeségnek tartom az 5,5.-t. Akinek lapát kell vegyen note-t vagy tabletet. Habár nekem nem lenne bajom az 5,5-tel ha belenyomnák egy pl sgs4 házméretbe.
-
Gzolo
senior tag
Vitatkoznék ezzel a kijelentéssel.
Én most váltottam 5,5-ről (Redmi Note) 4,7-re (Alpha) és egy cseppet sem bántam meg. Több Alpha tulaj is nagyobb telefonról jött (S5,Note 3-4) és mindenki boldog a kisebb mérettel.
Btw, nincs baj az S6 növekedésével, feltéve ha lesz az Alpha - nak utódja. (Az A szériát ne vegyük ide, az visszalépés hardverben és funkcióban )
-
Lecs@
addikt
Végre 5.5 . Az alatt már nem tudok telefont elképzelni.
-
AllTheBest
őstag
Nekem eddig a plafon az a 4,6-4,7 col volt, de amióta hozzájutottam egy lg g2-höz, azóta már 5 col alá nem adnám
Ha vékonyak a kávák akkor az 5 col feletti telefonokat is jól lehet(legalábbis nekem) kezelni egy kézzel.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem 5" az etalon telefonban. Alatta felette már kompromisszum gyanús.
-
Biztos jó lesz ezekkel a paraméterekkel.
A méretet pedig majd mindenki megszokja, 4,7" után is mindenki hüledezett, most meg 5" alatti telefonokra én rá se nézek. -
mrlujoak
veterán
" A Galaxy S6 és annak Edge változata egyébként a hírek szerint nem lesz vízálló, ami némileg visszalépés az elődmodellhez képest, ám nem lehetetlen, hogy egy S-Pen miatt kell beáldozni az IP-védettséget"
Miért? Hasonlóan a nyitott jack-es vízálló modellekhez, az s-pent is lehetne úgy tokozni, hogy az vízáló legyen, vagyis csak a lyukba hatolhasson víz, a készüléktestbe ne.
"Érdekesség, hogy a következő zászlóshajóból többféle prototípus készült, ám még nincs végleges döntés arról, hogy melyik kerül hivatalosan forgalomba."
Pletykák szóltak arról, hogy volt proto modell a CES-en. Csaképp nem a nagyközönségnek, hanem a szolgáltatók vezetőinek mutogatták.
Nem elképzelhetetlen, hogy a verziókról pont a CES-en szereztek szavazatokat beavatottaktól. -
AS
félisten
Post most olvastam hogy csak Ex.-el jön. a 810 instabil.
-
hemaka
nagyúr
Nem a mérete fogja eldönteni, hogy megveszik-e vagy sem... Ha fém lesz és nem fog laggolni, akkor mocskosul sokat eladhatnak belőle.
-
boeing
őstag
Nagyon jó,az ára is szép lesz.
-
maximilian4
addikt
Még mindig jobb a helyzet mint a 6"-os nexus 6 esetében.
-
Retekegér
MODERÁTOR
btw 5,5 az ideális méret, 2015 van, el kell fogadni.
senki se vesz már 5 alatti telefont, csak aki le van maradva.Ne általánosíts és ne röhögtess! Thx!
A kötelező trend megvan hardveres téren, de a tendencia a csökkenő értékesített darabszámokat tekintve (a korábbi csúcsmodellekhez képest) szvsz csak akkor változik pozitív irányba, ha ezt is fém csomagolásban adják ki...
-
Cathulhu
addikt
IP vedelem nem erdekel, egykezes hasznalat viszont igen (es nem olyan rettento gagyi modon, ahogy az S5-ben megoldottak). Szoval nekem az 5.5 tul nagy, skip.
-
Zolik
senior tag
Nekem teljesen jó lenne az 5,5". Nincs azzal gond.
A gond inkább azzal lesz, ha nem kap IP védelmet. Ha ezt kihagyják akkor buktak egy vevőt -
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Csatlakozom. Ha olyan jól sikerül(t), akkor nem a méret fog eltántorítani.
-
Thaaleum
aktív tag
Várom már, remélem, hogy felébred végre az S-széria.
Egyenként én szívesen megnézném azokat a prototípusokat.A képernyőméretre térve, szerintem nem jó dolog, hogy az S széria már túlságosan kezd összemosódni Note szériával. Nagyon remélem, hogy megmaradnak az öt (plusz-mínusz 0,1) collnál.
-
bélus91
tag
Note meg az S széria között kezd elmosódni rendesen a határ :S Jól alá vág egyik a másiknak..
-
M3aN
senior tag
MWC-n talán várhatjuk a Note 4 Neo-t is? A Note 3 Neo is nagyon szimpatikus, de pont tavaly januárban jelentették be, és februárban jelent meg, így aktuális lenne az utód, ami jó áron instant get lenne részemről
Vagy azzal hogy ez is 5,5" méretű készülék lesz, nem jön utód a Note 3 Neo-hoz, mert házon belüli konkurencia lenne? :/
-
ONEFREE
aktív tag
Nem értem mi bajuk az embereknek az 5 col feletti mobillal..Telefonáláshoz biztosan nem kell de netezéshez a több az jobb.. Szóval az 5.5 teljesen balanszban van.. 😊
-
Gaberiellb
senior tag
Na ezt tedd zsebre...
-
-
Márko88
aktív tag
HTC is akkor jön..nagy csata lesz. Gondolom akinek S3-S4-ese volt és szerették azoknak most lesz optimális a váltás.
-
gerii
addikt
5,5" és csodálkoznak, hogy nem kell "senkinek"...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung következő csúcsmodelljének debütálási időpontjáról az egyik belső munkatárs árul el információkat.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest