- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Eddig tartott a GITS SAC FA nálam... mi az baxd meg, hogy megveszek egy fegyót többszázezer GP-ért és kiegészítőket is veszek hozzá. Erre pár nap gamma után közli, hogy "burnt out" a fegyón minden. Azaz elhasználódott... No comment ez így egy rohadt pénznyelős FOS lesz. Megyek inkább Warface-re ott legalább a rendszer sokkal kiforrottabb és korrektebb is. Ez a játék részemről ilyetén formájában egy hamvában halt szánalom.
Rohadtul mérges vagyok.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #17 üzenetére
A másik 2-vel is játszottam.
Köszi szépen! Jónak tűnik így elsőre. -
cskamacska
addikt
válasz
#20655360 #12 üzenetére
Ha tetszett a régi CoD, akkor adj egy esélyt a Day of Infamy-nek. Valahol a Call of Duty - Day of Defeat - Red Orchestra hármas közepén mozog, de még mindig ez van a régi CoD 1-2-höz a legközelebb az újabb játékokból.
-
Dominó85
addikt
No, kipróbáltam és eddig tetszik. Szerintem sör mellett haverokkal teljesen jó. Sajna hiába az antihack program, lazán vannak gyanús gamerek.
-
falijja
őstag
Micsoda játékmenet bemutató, mintha magam láttam volna így egy hét pc re váltás után.
Rettentő béna volt aki játszott.. -
törölt tag
A Dirty Bomb kb. 100x jobb ennél és az is csak 100. a steamen. (multi lövöldeként siralmas eredmény)
Ezzel mit akartak? Bukik mint a szél. Leszedtem vna am, de már a steam kommenteknél nagyon fikázták hitboxokat. Szal inkább kihagytam.Ha lenne elég játékos, a mai napig a cod uo-val játszanék. One shot rifle mod+mp_harbor. *heavy breathing*
-
Janoo_07
aktív tag
10 perc után, nem bírtam többet. Gagyi. Nincs rá jobb szó. Egy gagyi multiplayer game GitS-es skinnel. Delte.
-
Fitzgerald
veterán
Ez pont az a játék ami azoknak lett kitalálva akiknek nincs játékos PC-jük, de van egy közepes laptop ami komolyabb mai játékokhoz kevés, viszont az ilyeneket még elviszi. Kb. ennyi.
Nem tudom elképzelni, hogy egy ma már pár euróért beszerezhető Titanfall helyett ki választaná ezt bármilyen egyéb helyzetben. -
Rodi 4.80
senior tag
Miért sötét szinte minden kibaszott új játék? Olcsóbb éjszaka felvenni az egészet? Fejlesztenek valami fost, amiben mellőzik a fényt és egyből elnevezik túlélő horrornak. Nyomasztó.
-
ViZion
félisten
+1
és kihagytad, h ráadásul bénán is játszott a polgár...
Sajnos ez tipikusan a "vótmá" érzés, csak a karakterek mások. Unalmas pálya, semmi exclusive érzés, h ez több, ez GitS...Ez sajna a halálát jelenti, és utána a sok okos majd azt látja, h jah, a GitS nem kell a népnek. Pedig nem így van. GitS kell, de n+1 respawnos rohangálós CS klón nem.
-
GitS rajongó volnék, de az ilyen videók egy életre elveszik a kedvem az egésztől.
-A grafika 5 évvel ezelőtt sem lett volna figyelemre méltó. Ma kifejezetten ronda.
-Ronda effektek (torkolattűz nagyon béna), gyenge fizika, CS szintű animációk.
-Nulla GitS feeling. Hol vannak a hatalmas ugrások a kiborg testű gyilkológépektől? Hol vannak az exoszkeletonok? Hackelés? Attól, hogy benne vannak a GitS karakterei (gondolom fizetős tartalomként), meg az álcázó, még édeskevés.
-Fantáziátlan map... -
Dominó85
addikt
No már szedem is lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest