- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mert én meg ezt hoztam fel példának! Vagy nekem ehhez nics jogom?
Egyébként meg úgy, hogy eddig ez volt a vesszőparipa.
Hú, itt a 4770 az abszolút ár/érték bajnok. Szuper kari, szuper ár.
Most, hogy mégse olyan szuper az az ár, nagy csönd van ezen a téren.
Bár, ha olcsóbb lenne akkor sem érné meg azt venni a 4850 helyett.
-
antikomcsi
veterán
Akkor hívd fel a felhasználók több, mint 88%ának figyelmét, hogy cseréljék le az xp-jüket.
Ez gyerekes bizonyítási kényszer már azért uncsi: az én apukám az erősebb bi-bi.
Másrészt csak mondtam egy példát, persze az igazságot úgy is el lehet mondani, hogy abból mindíg csak a nekünk tetsző részleteket emeljük ki, a többit valahogy elfelejtjük megemlíteni. Ez végűlis nem hazugság az igaz.
Nagy kár, hogy a valóban kiemelkedő szakmai hozzáértésed ekkora mértékű elfogultsággal párosúl, mert rengeteg hülyeséget szül az egyes topikokban néhány felhasználó ajkán.
-
antikomcsi
veterán
Akkor én is leírom 214. alkalommal. Ár/teljesítmény 4770 33K, gts250 28K utóbbi kari ráadásúl gyorsabb is. A mindenféle rizsa a vásárló szempontjából lényegtelen.
Egyébként a #122 #123 #124-ben válaszoltak is, és látszik belőle, hogy azért vannak itt értelmes felhasználók is, akiket nem lehet a hülyeséggel megfertőzni.
Én is építek ati vga karikkal gépeket, mert jók, de nem kell gyerekesen túlmisztifikálni a dolgokat. Az nv karik ugyan olyan jók. gtx275-hd4890 kb egy ár, és teljesítmény, és egyik sem rosszabb a másiknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest