- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pontosan ezért segíthet rajta (HT-s mikroakadások), egy A10 és egy i3 kb. hasonlóan (vagy gyengébben) teljesít játékokban ezért hoztam fel azt példának: [link]
Ha egy A10-esen az alap IGP-vel hozott 14% javulást egy jobb és GDDR5-s kártyával+i3-al simán meglehet ez vagy akár jobb is. -
Malibutomi
nagyúr
Edit: elszúrtam a gyengébb cpu-t nem olvastam csak cpu-t, na mindegy azért ez is info mostmár itt marad
CPU: Intel Core i7-3970x Extreme, 12 logical cores @ 3.5 GHz
GPU: 2x AMD Radeon R9 290x 4 GB
Settings: 1080p ULTRA 4x MSAA
Level: South China Sea “Broken Flight Deck”
This single-player scene is heavy on both the CPU and GPU with lots of action going on. Test was done on the highest end Intel CPU on Windows 8, which is the fastest option before Mantle thanks to DirectX 11.1. Still this CPU is not fast enough to keep the 2 290x GPUs fed at 1080p on Ultra settings so we get a significant CPU performance bottleneck which results in major performance improvement when enabling Mantle.
Result: 13.24 ms/f -> = 8.38 ms/f = 58% fasterEz a Dice-os Johan Anderssontól jött, szóval belsős mérés, majd kiváncsi leszek a függetlenekre.
-
Stirlitz
senior tag
Ennyire nehéz megérteni, hogy GCN VGA kell hozzá? Hol láttál akár csak utalást is rá, hogy gyengébb pl Intel processzor esetén az amúgy GCN VGA nem használhatja a Mantle meghajtót és így nem is profitálhat belőle?
Meghajtó, akár csak béta állapotú is, pedig még nincs kiadva, ezt tisztáztuk pár h.sz.-el elébb. És erre írtam, hogy "igazi" teszt még nincs.
Megj: Én is.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest