- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Valószínűleg pont az ilyen szűk látókörű emberek miatt tiltják be a jelképeket, mint a kedves kolléga
Gondolom, szerinte szerinte a nácik már az USÁban vannak, hisz mindenki tudja, mit jelent ez a forma
-
-=RelakS=-
veterán
Fogadjunk, hogy a horogkeresztes linkemet, ami amúgy a wikipédiára visz, nem nézted meg. Pont oda akartam kilyukadni, hogy egy jelkép nem feltétlen csak a gonoszt szimbolizálhatja, de a jót is, éppen ezért hülyeség tiltani. Gondolom, jól felháborodnál, ha itthon meglátnál egy buddhista szentélyt, tele horogkereszttel.
Szerintem pont az ilyen emberek miatt, mint Te is, került az Isis nevű fickó fiókja tiltásra, mert jajj, mit szólnak, ha meglátják, jajj, terror szervezet. Hogy esetleg mást is jelenthet, fel sem merült bennük.És hogy miért pont ezzel jövök folyton? Mert pl vörös csillaggal vagy sarló-kalapáccsal nem tudok ilyen ellentétet, de javítson ki valaki, ha tévedek.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
arnyekxxx #11 üzenetére
Nem tudom, hogy akkor az aktuális lélekvédők mit csinálnának, mivel a horogkereszt a távolkeletre, Isis egyiptomra jellemző, Zeusz meg Jahve viszont eléggé megtalálható Európában is.
Bár lehet, hogy akkor már felfognák, hogy nem az adott jelképet kell megbélyegezni, hogy önkényuralmi jel, hanem esetleg beleverni az emberek fejébe, hogy máshol meg pont nem, és akár még jót is jelenthet (ugye horogkereszt vagy swastika-szerencsés, kedvező dolog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest