- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
CPT.Pirk #224 üzenetére
áttettem bicubic-ra, kicsit jobb lett, de még mindig van különbség. mindegy, nekem az említett funkciók is kellenek, így az MPC továbbra is túl fapados és amúgy sem szeretek egy funkcióra több programot tartani. mindenesetre, ha mások panaszkodnak, majd tudom, mit kell állítgatni.
#227: hát ennyit nem ér meg. itthon néztem, de vagy lejárt a jogdíj, vagy szintén esztelenül drága volt.
"kismillió kodek pakkal szerencsétlenkedés"
b...meg mi nem érthető egy next-next-finish-en? mi a kismillió meg mi a szerencsétlenkedés? le kéne már pattanni erről a faszságról. elhiszem, hogy utálod az MS-t, de nem kéne ennyire erőltetni, mert még megizzadsz.
#228: moderátorként trollkodunk?
-
moonman
titán
válasz
CPT.Pirk #173 üzenetére
én is ellene vagyok a codec-csomagoknak, a K-Lite-ot viszont több éve használom és mint az előbb leírtam, többször oda-vissza teszteltem, korrekt cucc. a videó hibátlan, nem tudom máshogy leírni, nincs semmi filter rajta, egyszerűen szép. MPC-ben meg szar. ennyi. a beletekerésnél meg nem azt mondtam, hogy nem tudom, hogy kell, hanem, hogy nem lehet. beletekerek és kész lefagy a francba. de mindegy, már régóta nem használom.
#174: ez az mkv-zés meg egyéb warez-szarakodás csak itt nálunk a balkánon szokás, fejlettebb helyeken beteszed a vásárolt DVD-t és nézed. ráadásul WMP-ben van DivX/XviD/H.264/3GP/MP4/MOV és persze mp3/wmv/wma, ezek egy átlag felhasználónak tökéletesen elegendők.
egyébként mennyire nehéz letölteni és három kattintással telepíteni? meg hagyjuk már ezt, hogy jajj rá kell kattintani egy exe-re, igen, az operációs rendszer telepítését sem a user szokta végezni.
-
BonFire
veterán
Nem is tudom, nekem a bumszli tálcaikonok tetszenek, a kicsik nem. Persze láttam már nagy monitoron dolgozókat, akiknek sokkal több minden fér az asztalra, és a tálcára, is, de engem személy szerint jobban zavar, hogy a weboldalak olyan apró betűkkel vannak szedve, hogy mindet nagyítani kell, és ha a képeket nem akarom nagyítani, akkor mind széthullik. Ez jobban zavar, mert vaksi vagyok.
Persze a Windows szövegmérete is zavar, mert kicsik, bár nekem "csak" 1280×1024-es a felbontásom. Viszont sokakat zavar ez, és pl a tesóm is, aki szintén rövidlátó 1024×768-ban bámulja az XP-t, holott az ő monitorja is natívban 1280×960 lenne, és akkor a legélesebb rajta a kép, azt mondja: legyen inkább homályos kissé, de lássa és tudja elolvasni a szöveget.
És a vicc, hogy ezt ő XP-n teszi. Tehát a kicsi betűk és a kicsi ikonok nem a W7 fícsörjei, hanem közben eltelt 10 év, és a monitorok felbontása, az akkori átlag SVGA 800×600-ról minimum megduplázódott! Sőt.
Szóval ez nem érv a W7 ellen.
-
BonFire
veterán
"Ráadásul W7-ben az intelligens kereső menü magyarosított winben nem érti meg az angol winben megtanult fontos parancsszavakat, tökölhetem ki, hogy éppen mire fordították a dolgokat..."
Eléggé intelligens ahhoz, hogy ne kelljen vele tökölni, meg a Vezérlőpultban keresgélni.
Tegnap a haver ősöreg, kivénhedt XP-s laptopján próbáltam rendet rakni. Ő nem igazán ért a számítógépekhez, csak a munkájához kell. Ami kupi azon volt...! Szóval nagyon elkényelmesedtem az utóbbi évben a W7 gyorskeresője miatt, no és persze a dokk használata miatt. Egyszerűen fogalmam sem volt, hogy hol tudom az automatikus lejátszást kikapcsolni XP-ben, mert ezt kérte. Teljesen elfelejtettem. A W7 keresőjébe meg beütjük, hogy "automa", és már ki is köpi. A kifejezések nem sokat változtak. Az automatikus lejátszás, a lemezkarbantartó és a rendszereszközök ugyanazon a néven futnak, mint az XP-n. A lemeztöredezettség-mentesítő a W7-ben is az. A hálózat, az hálózat, és többet nem kell beírni a keresőbe, mint "háló" – kiköpi a lehetséges beállításokat.
Nagyon jó az a kereső.
A tálcához: Nem tudom, valakinek mi nem tetszik rajta. Hogy lapos lett, nem glossy? Az Vista design elem volt, a W7 meg lapos. Nem mondom, hogy nem ronda, de nekem jobban tetszik a négyzet ikonokkal, mint a hosszú, szöveges ablakokkal, ami sok helyet foglal. Egyébként, ha valaki akarja, visszaállíthatja a régi tálcagombokat szöveges széles formájúra.
És nem tálca, hanem Superbar!
-
DesertDog
tag
Nem kell a speciális hardverekig elmenni. A Microsoft saját programjai sem mind kompatibilisek a Win 7-el. Nálunk a cégnél pl mindenkinek használnia kell a Microsoft Navisiont, ami nem fut windows 7-en csak XP módban, tehát virtuális gépen. Az XP mód viszont a régebbi hardveren nem fut rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest