Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz vicze #117 üzenetére

Oh mindig is egy ilyen szépen elrendezett listára vágytam! :C Köszi! Így sokkal átláthatóbb az egész. A 21 is sok és a 10 is. Én a 25- re mondtam, hogy negyedelni kéne. Minden szegmensbe 1-1 típus, plusz a középkategóriába kettő. És kész.

Értelmetlenség havi 1 típust piacra dobni azért, hogy utána le se szarják pl a frissítések terén.
    Inkább csináljanak évi 4 félét de azt rendesen! Igényesen, odafigyelve a részletekre. És azután nekik is könnyebb lesz 4 típusra Andro 5.0-6.0-t írni, mint 10-20 típusra. Nyilván ami csak USA-ba szántak azzal is foglalkozni kell. Tehát az évi 21 típus továbbra is marad. Az is erőforrásokat és időt vesz el, nem csak a 10 nemzetközi.

Tehát összességében továbbra is elmondható, hogy majdnem havi 2 típust dobnak piacra. Ami mocskosul sok. Erre szokták mondani, hogy nem a mennyiség, a minőség számít.

• Dany007

veterán

Szerintem itt jön ki az a probléma, hogy egyes gyártók, mint pl a HTC is kéthetente új telefontípust dob piacra.
    Nem értek hozzá, de gondolom a frissítéseket is némileg típusonként specifikáltan kell elkészíteni. Ezért ha van mondjuk 40-50 típusa régi rendszerrel sok meló lehet mindegyikre átültetni az új rendszert. Ezért kénytelenek szelektálni.

Most csak úgy kíváncsiságból próbálgatom számolni mobilarénás tesztek alapján, hogy olyan 20-25 különböző típust dobott piacra a HTC az elmúlt 1 évben. Ez havi 2 új telefon. De lehet párat ki is hagytam. Így nem csoda, hogy nem tudják / nem akarják mindegyiket frissíteni. Ezt a telefonmennyiséget simán a felére vagy negyedére lehetne csökkenteni évente. És akkor talán azokhoz mindhez készülne rendes frissítés, új rendszer stb...

Új hozzászólás Aktív témák