- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Ahogy korábban jeleztem sok sok éve használom munka miatt mind a kettőt párhuzamosan napi több órában, én így érzem, ez van.
Amúgy nem is vártam mást, te azért vagy kábé itt, hogy mindenbe beleköss, ami wines, meg is lepett volna, ha nem próbálod meg pontról pontra megcáfolni. Az már részletkérdés, hogy a dolgok felében nincs igazad a másik fele pedig kényelmetlenebb/több kattintás dockon.
Múltkor 100 hozzászóláson át stresszeltetek azon, hogy a dockban vagy winen kényelmesebb-e printscreenelni, amit használ az ember hetente egyszer, de ez nagyon fontos és sarkallatos dolog volt, hogy winen 3-mal több kattintás, most meg nem számít, hoyg egy naponta 100szor használt funkció a dockon 2-vel több kattintást, attól még reprodukálható, úgyhogy a dock a király.
A cégnél az összes nem elvakult maces jobbnak tartja amúgy a win7es tálcát amellett, hogy a többségük többre tartja az osx-et.
Ami jobb, az jobb, kár forszírozni, de persze valakinek az nem elég, hogy overall jobban használható az oprendszere, valakinek ennél több kell, zsigeri késztetést érez, hogy ha valahol olyat olvas, hogy "ebbe jobb a másik", akkor megpróbáljon valami teljesen erőltetett cáfolatot hozni.Ami viszont tényleg érdekelne nem kötekedésből, csak nem tudom, hogy lehet elérni:
hogy jelzi ki például a finder dockon, hogy hogy áll egy adott fájlművelet? Nekem erre külön program kellett annó, most már nem érdekel, megszoktam, hogy nincs és kész, de ezek szerint akkor mégis van.
Letöltést is nekem eddig kizárólag chrome jelzett ki tisztességesen, de safarit nem is használok, nem állítom, hogy azóta ez nem fejlődött.
docknál hogy lehet elérni, hogy azonnal előnézeti képet kapjak az adott program összes ablakáról?
hogy lehet egy klikkel ablakot zárni, programból kilépni dockon keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest