- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
moonman linkelte?
ld. alairasom: "Windowson nincs szükség virtuális desktopokra, a tálca teljesen áttekinthetővé teszi az egészet." by moonmanHa létezik egy olyan funkció, amiben a Windows egyértelműen el van maradva a konkurens operációs rendszertől, akkor ez ez, amióta használnálom, tudom, hogy nem tudok lemondani róla
abszolut egyetertek, szinte szo szerint ezt irtam valamelyik masik bejegyzesetekhez
aki nem hasznalta meg, az csak huzza a szajat hogy 'parasztvakitas' meg 'sok hulye csellentyucske', de aki kiprobalta, es hasznalta kis ideig, az nagyon hamar fuggo lesz
(mondjuk nekem a Linuxos mult miatt mar eleve feltetel is volt Apple-n a tobb asztal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest