- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
moonman linkelte?
ld. alairasom: "Windowson nincs szükség virtuális desktopokra, a tálca teljesen áttekinthetővé teszi az egészet." by moonmanHa létezik egy olyan funkció, amiben a Windows egyértelműen el van maradva a konkurens operációs rendszertől, akkor ez ez, amióta használnálom, tudom, hogy nem tudok lemondani róla
abszolut egyetertek, szinte szo szerint ezt irtam valamelyik masik bejegyzesetekhez
aki nem hasznalta meg, az csak huzza a szajat hogy 'parasztvakitas' meg 'sok hulye csellentyucske', de aki kiprobalta, es hasznalta kis ideig, az nagyon hamar fuggo lesz
(mondjuk nekem a Linuxos mult miatt mar eleve feltetel is volt Apple-n a tobb asztal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest