- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
Nyugdíjas #139 üzenetére
Egyébként vicces, a designer kollegák Mac-et használnak, néha megy is a viccelődés, hogy "hehe, a vacak Windows", pl amikor az egyik Vistás gép elég ramaty állapot került valamiért (valami boot hiba, meg az IE 8 is brutál lassú azon a gépen). De ezt leszámítva szépen megfér egymás mellett a két rendszer egy irodán belül...
-
HThomas
őstag
válasz
Nyugdíjas #135 üzenetére
A nagy részük egyszerre futott, nyilván a többit addig kiswappelte... a gépben egy átlagos kétmagos proci van 2 gb RAM-mal... de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez így semmit nem jelent, hogy mennyi minden "fut" egyszerre, ettől még stabil marad egy Windows is, maximum taskváltásoknál izzad kicsit... egy másik kollega írta, hogy megnyitott valami harmic ablakot mac-en... és?
A netbeans meg tényleg durva, az ismerősöm sokéves sony laptopján taljesen használhatatlan volt, viszont egy mai gép azért szépen elboldogul vele... az adobe webes cuccok egyébként szépen mentek eggyütt, a stúdió meg a netbeans az akaszott picit ahogy írtam is...
Ha még mindig érdekel a konfig hétfőn megnézhetem pontosan...
-
Laurent73
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #130 üzenetére
Miért égetlek Téged pl? Azért, mert elmentem egy mac tanfolyamra? Szerinted az iStyle miért szervez ilyet ingyen? Hm? Bocsáss meg, de nem ismerjük egymást. Lehet ettől függetlenül hülyének nézni. Nem azért mentem tanfolyamra, mert nem tudtam, hogy hol kell bekapcsolni a gépet, hanem mert a valódi előnyeiről akartam meggyőződni, ha már 320e-t kiadok érte... Vagy te mindig minden döntésed 2 másodperc alatt hozod meg? Legyen! Én nem ilyen vagyok és kész.
-
djozsi
senior tag
válasz
Nyugdíjas #117 üzenetére
Azért szerintem sokan túldrámázzák ezt a flash problémát.
Fel kell tenni click4flasht, vagy mi a neve, innentől kezdve a flashtartalmak helyén megjelenik egy nagy FLASH felirat és ha rákattintasz betölti.
De aki nem akar ilyennel vesződni annak nem kell, az a néhány flash banner semmit nem árt.
Személy szerint az egész flash dráma nálam annyi, hogy ha flashes videót teszek teljes képernyőre akkor megakad 2 másodpercre, itt a vége, fuss el véle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged