- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én is használom mindkettőt, szinte egyforma időben,de azért sokkal jobban szeretem a Macet. nekem kézreáll, valahogy jobban a kezem alá dolgozik,de abszolút egyértelmű számomra, hogy ugyanezt abszolút szinten nem lehet elmondani. Nekem ez jön be, van akinek meg a windows, nincs is ezzel baj. De ezt elmondtam már sokszor.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem, ez nekem elég. Egyébként ezt én sem hiszem, hogy instabillá válna egy windows attól, hogy sokmindent futtatsz egyszerre, nem erre céloztam. Csak azt tudom, hogy 2GB RAM, és egy kisebb, esetleg mobil Core2 esetén egy Netbeans mellett nem sok minden fog gördülékenyen futni. Macen sem. Tudom... Használom mindkét rendszeren. Szóval egyáltalán nem win vs. mac-re gondoltam, hanem kib..zott gépzabáló NetBeans vs. kisebb konfigra
Szóval félreértés ne essék, én nem az vagyok aki megkérdőjelezi egy windows stabilitását, nekem soha semmi bajom nem volt se XP-vel,se Win7-el (Vista kimaradt az életemből). Csak azt mondom azért azt kicsit nehezemre esik elhinni, hogy egy NetBeans mellett (persze ha rendesen hálózatban ugyanarra a projectre dolgoztok benne egy páran, esetleg több project is fut) túl sokminden elkocog normálisan egy alapabb gépen (mondjuk 2GHz körüli Core2, és 2GB RAM).
-
HThomas
őstag
"nagy részük egyszerre futott"
Mármint egyszerre volt aktív, pl az egyik monitoron a DW és egy böngésző, a másikon a Photoshop... a stúdió vagy a netbeans mellett az adobe cuccok meg szépen mentek minimalizálva a tálcára.
Csak gondoltam pontosítok mielőtt ebbe is belekukacoskodtok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest