- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én is használom mindkettőt, szinte egyforma időben,de azért sokkal jobban szeretem a Macet. nekem kézreáll, valahogy jobban a kezem alá dolgozik,de abszolút egyértelmű számomra, hogy ugyanezt abszolút szinten nem lehet elmondani. Nekem ez jön be, van akinek meg a windows, nincs is ezzel baj. De ezt elmondtam már sokszor.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem, ez nekem elég. Egyébként ezt én sem hiszem, hogy instabillá válna egy windows attól, hogy sokmindent futtatsz egyszerre, nem erre céloztam. Csak azt tudom, hogy 2GB RAM, és egy kisebb, esetleg mobil Core2 esetén egy Netbeans mellett nem sok minden fog gördülékenyen futni. Macen sem. Tudom... Használom mindkét rendszeren. Szóval egyáltalán nem win vs. mac-re gondoltam, hanem kib..zott gépzabáló NetBeans vs. kisebb konfigra
Szóval félreértés ne essék, én nem az vagyok aki megkérdőjelezi egy windows stabilitását, nekem soha semmi bajom nem volt se XP-vel,se Win7-el (Vista kimaradt az életemből). Csak azt mondom azért azt kicsit nehezemre esik elhinni, hogy egy NetBeans mellett (persze ha rendesen hálózatban ugyanarra a projectre dolgoztok benne egy páran, esetleg több project is fut) túl sokminden elkocog normálisan egy alapabb gépen (mondjuk 2GHz körüli Core2, és 2GB RAM).
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Laurent73 #132 üzenetére
Látom sikerült felfognod a lényeget. Én arról beszélek, hogy hülyeséget hordasz össze,de halommal, és égeted a Mac felhasználókat azzal, hogy kamu hülyeségeket fröcsögsz a windowsról, közben süt rólad hogy fingalmad nincs az egészről.
Részemről ennyi, ne is válaszolj szerintem, az lesz a legegyszerűb. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
WonderCSabo #115 üzenetére
Ez a Flash dolog igazán nem az Apple hibája, az Adobe szarik évek óta arra, hogy Macre jó FlashPlayert irjon. Kicsit meg is értem amugy, hogy teliszaladt a dologgal Steve f..za
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardverkemping június végén
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Dolce Gusto
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged