- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
aha, tehat szerinted is szar, de ha en mondom, akkor trollkodok. szeressuk az ilyet.
mi az, hogy amekkorara "erdemes". baszki, hat ne a gep dontse mar el, mit tartok erdemesnek. ha jo kedve van, akkor pont jo meretu lesz... hidegen hagy. ha teljes meret, akkor teljes meret.
es igen, foglalkozom Mac-kel, legtobbet egy rokonom 13-as MacBook-javal, ekkora meretben talan a fullscreen lenne "erdemes", de o nem ugy gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
Sanraith
aktív tag
1, Mondja is a videóban hogy "running application indicators", ott van a kis pötty a firefox felett.
2, A könyvtáras dologhoz van a "Stacks" docklet, amit egy kicsit körülményesebb beállítani (ráhúzod a dokkra, megmondod hova mutasson), de aztán működik az is. Hogy idő szerint rendezi-e az elemeket, azt nem tudom, talán be lehet állítani, de nem vennék rá mérget. -
djozsi
senior tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
Bevallom, 3 hónapja munkába állt egy otthoni ki szerver, én azon torrentezek mostmár, azon meg WinServer fut, igy ott egyértelműen uTorrent, igy nem nagyon követem a dolgokat, de amikor legutóbb próbáltam nálam a uTorrent megevett ugy 80-90% procit magonként Macen
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest